Каспрук бере за приклад Садового  і Гройсмана (+відео про дороги)

Каспрук бере за приклад Садового і Гройсмана (+відео про дороги)

23.05.2014, 19:13

Кандидат у мери Чернівців Олексій Каспрук у разі перемоги на виборах братиме приклад у своїй роботі зі Львова і Вінниці. Про це кандидат розповів сьогодні на прес-конференції.

- У Львові всі комунальні підприємства є прибутковими, а у Чернівцях збиткові, - каже Олексій Каспрук. - Львів за останні роки залучив 450 мільйонів гривень на ремонт доріг за рахунок кредитів під невеликі відсотки та гранти з Європи, тоді як Чернівці на рік на дороги витрачають лише 40 мільйонів.

Кандидат у мери вважає співпрацю з Європою одним із шляхів розвитку міста. Так він розповів про досвід Вінниці — мер Володимир Гройсман домовився у Швейцарії про понад сотню безкоштовних трамваїв та кілька мільйонів євро на ремонт електрогосподарства.

- Це ті сама Україна, ті самі закони, що і у нас, але результат інший, - каже Каспрук.

Але Європа надає кошти лише за умови, що вони тут не будуть розграбовуватися і будуть використані за призначенням.

Іншим напрямком покращення ситуації в міському господарстві він бачить контроль за ефективним використанням бюджетних коштів.

- Щоб дороги в місті були кращими, не треба красти при ремонтах, - переконаний Каспрук.

Як приклад безгосподарності він навів вулицю Б.Хмельницького, яка ремонтується вже не один рік, та Вулицю Каспрука. Ситуацією на останній зацікавилася прокуратура, яка розпочала кримінальне провадження за службовий злочин. На цій вулиці, ремонтом якої хвалилася попередня владна команда, взагалі не виклали верхній шар асфальту, а нижній не втрамбували як слід. Отож вулицю, відкриту торік, уже треба знову ремонтувати.

На сьогоднішній прес-конференції Олексій Каспрук розповів, чому чернівецькі дороги в такому жахливому стані. "Рецепт виправлення такого стану доріг дуже простий - не треба красти при виконанні будівельних робіт, - сказав Каспрук. - Це є наслідком недбалого відношення керівництва міста до цієї проблеми".

Каспрук зазначив, що роботи, які мав виконувати МіскШЕП, робилися приватними фірмами з інших областей. Це призвело до того, що комунальне підприємство залізло у борги.

Також депутат міської ради Олексій Каспрук розповів, що не братиме участі у публічних дебатах із Віталієм Михайлішиним на площі Філармонії. 

- Я аналізував, як вчинити у цій ситуації, і зрозумів, що просто не вважаю гідним для себе дебатувати із Віталієм Михайлішиним.

Пан Каспрук також спростував свою причетність до розповсюдження листівок із матеріалами, що негативно характеризують Віталія Михайлішина. Водночас він підтвердив, підтримує позицію дітей загиблих на Майдані чернівчан Юрія Аксенина та Ольги Щербанюк, котрі закликали не голосувати за Михайлішина.

Журналісти також запитали, що слід робити кандидатам у мери Віталію Мельничуку, Олексію Коломійцю, Петру Олексюку, В’ячеславу Кишляруку, адже вони могли би зняти свої кандидатури на користь пана Каспрука, збільшивши таким чином його шанси на перемогу.

- Порадив би їм молитися, аби їхні амбіції не завадили перемозі демократичних сил, - сказав Олексій Каспрук.

Олексій Каспрук подякував усім членам своєї виборчої команди та всім чернівчанам, які мають намір за нього голосувати. Також він закликав городян прийти на виборчі дільниці, щоб визначити своє майбутнє.

Джерело: molbuk.ua, chas.cv.ua, promin.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

Маленький, а де ж ти був коли працював на КП "Містобуд"? Чому тоді не робив його прибутковим, а тепер всі харкають від твоєї роботи?

avatar

Катерина

23 травня 2014 16:44

Каспрук не сміши людей.У Львові майже всі комунальні підприємства є збитковими. Або на межі банкрутства. Досить брехати. З тебе такий фахівець, як з твоєї роботи в мистобуді користь

avatar

соромно брехати людям

23 травня 2014 20:58

Катерина, вы плохо воспитаны. Во-первых, какой он Вам 'маленький') во-вторых, все-это кто? Я живу и работаю в Черноацах всю жизнь и слышу очень положительные вещи о Каспруке, о политиках очень редко говорят Так много хорошего. 

Каспрук молодчина, планы прекрасные, теперь лишь ждем исполнения

avatar

24 травня 2014 00:17

Выбираем городских, всех быков на...й

avatar

Чернівчанин

24 травня 2014 23:21