Кандидат в мери Чернівців Віталій Ткачук - лідер Інтернет-голосування за підсумками першої доби

Кандидат в мери Чернівців Віталій Ткачук - лідер Інтернет-голосування за підсумками першої доби

03.05.2014, 16:36

Інтернет-голосування в блоговій мережі ВКурсі.ком "За кого Ви проголосуєте на виборах Чернівецького міського голови 25 травня?" проводиться за ініціативи Громадської організації «Буковинський центр». Щоби взяти участь в Інтернет-голосуванні потрібно авторизуватись через мережі ВКурсі.ком, «ВКонтакте» або «Facebook».  Наразі голосування триває вже майже добу. 

Лідером проміжних (за підсумками першої доби) результатів цього Інтернет-голосування став кандидат на посаду Чернівецького міського голови Віталій Ткачук. 

Можна припускати, що результат став несподіванкою для "Буковинського центру". Тільки вчора один з координаторів цієї громадської організації "давав" Ткачуку не більше 3-х відсотків підтримки на виборах. Звісно, голосування ще не закінчилася, але тенденція виявилася цікавою. 

До трійки лідерів рейтингу також ввійшли Петро Олексюк і Олексій Каспрук. 

Ще одна цікава несподіванка - нульовий рейтинг Віталія Михайлішина. На момент, коли готувалося це повідомлення, за екс-секретаря Чернівецької міської ради не віддав голос жоден з учасників опитування. 

Ініціатори голосування запропонували потенційним учасникам позицію "проти всіх", але одразу шістьох кандидатів чомусь записали одним рядком. Тобто віддати голос за когось одного з цієї групи (Горбатюк І., Карча Д., Попівчук В., Саєвський М., Стручкова Н., Шерстюк Р.) респондент не зможе. Що, звісно, не може не дивувати. 

Наразі це не єдина дивовижа, що кидається у вічі. Несподіваним лідером опитування виявився не Петро Олексюк - кандидат, якого відкрито підтримують координатори ГО "Буковинський центр", а Віталій Ткачук. Той самий кандидат, якого представник "Буковиського центру" приписав інформаційному сайту www.buknews.com.ua. Ми щиро втішені, що наша скромна праця на інформаційній ниві краю користується таким впливом. 

Тільки вчора сайт обережно припустив: таким чином - відхрещуючись від Ткачука - організатори опитування насправді просто відводять від себе підозри щодо того, кого вони насправді розкручують. І вже менше ніж за добу отримали цьому припущенню перше підвердеження. 

Що ж, залишається тільки тішитись: за Ткачука  в Чернівцях вже змагаються. Так, як колись за Гомера сперечалися сім грецьких міст. Кожне претендувало на те, щоб вважатися його батьківщиною. А значить і Ткачук-мер комусь потрібний. Врешті те, що за нього змагаються - набагато краще, ніж коли кандидата одразу ідентифікують з конкретним кланом, який веде його у владу. 

Того  ж Петра Олексюка, пригадується, якого на словах підтримали організатори згаданого голосування, оголосили своїм кандидатом цілком конкретні люди. 

1


КОМЕНТАРІ (6)

Тупизм и идиотизм. пропалченные результаты. Ткачук,а-ха. В зеркало на себя смотрел, пацан? Тебе нельзя даже на люди высовываться не то что в мэры.

avatar

Олег

03 травня 2014 16:45

Так зайди и проголосуй за другого

голосование ведь открытое

avatar

Олегу

03 травня 2014 20:37

Сейчас там лидирует Олексюк кстати

а этот сайт видно очень к Ткачуку небезразличен

противно

avatar

Олегу

03 травня 2014 20:38

Яка оплата одного кліку ...

avatar

Василь

03 травня 2014 22:40

Прошу друкувати такі матеріали під грифом "політична реклама" і оприлюднити розцінки на цей вид реклами.

avatar

редактору

04 травня 2014 21:40

лідер голосування за другу добу Петро Олексюк

http://bukcenter.vkursi.com/7084.html

avatar

лідер голосування

04 травня 2014 23:44