Калинівський ринок у Чернівцях отримав директора

Калинівський ринок у Чернівцях отримав директора

13.06.2014, 15:42

На посаду генерального директора КП "МТК Калинівський ринок" міський голова Олексій Каспрук призначив Володимира Святоiшнюка.

Про це йдеться в повідомленні ТВА.

Родом 49-річний чоловік з Криму, народився в родині військовослужбовця. Згодом сам обрав військову кар'єру. Закінчив Київський авіаційний університет. Згодом відкрив власний бізнес. У Тернополі завідував місцевим хімзаводом, а у Феодосії працював на нафтобазі. Також працював у фонді з питань соціального захисту.

Джерело: chas.cv.ua

У мерії інформацію підтвердили.
 
Розпорядженням Чернівецького міського голови на посаду генерального директора комунального підприємства «Міський торговельний комплекс “Калинівський ринок” призначено кримчанина Володимира Святошнюка.
 
Володимир Святошнюк народився у 1965 році у м. Феодосія АР Крим. Здобув вищу освіту. Служив, нагороджений медаллю «За бойові заслуги». З 1992 по 1993 роки працював викладачем у Київському Вищому воєнному інженерному училищі, 3 1993 по 1996 – менеджером, з 1996 по 2001 – товарознавцем. З 2001 року працював на керівних посадах у підприємствах різних областей України.
 
У прес-службі ринку зазначили, що на кандидатурі Володимира Святошнюка зупинились тому, що «він має досвід управлінської роботи на великих підприємствах, а кандидатуру нового генерального директора узгодили з підприємцями ринку».

Новий генеральний директор "Калинівського ринку" Володимир Святощук не має "кумів" у Чернівцях, а призначили його на цю посаду через те, що він має чималий досвід роботи управлінцем на великих підприємствах.

Про це у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

Зокрема мер розповів, що зі Святощуком знайомий декілька років, і знає його як "ефективного і досвідченого управлінця".

"У нас було декілька кандидатур на посаду керівника Калинки, але обрали саме Святощука. У нього немає контейнерів на ринку і "кумів" чи"сватів" у Чернівцях, з жодним колишнім директором базару він не знайомий", - сказав Каспрук.

Разом з тим, Каспрук повідомив, що у четвер познайомив підприємців Калинівського ринку з новим керівником.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Каспрука нагнули и в этот раз, Бурбак прислал своего подельника с Крыма, Леша пулей летел на ! Добробут чтоб представить этого руководителя которого Каспрук первый раз видел ! Каспрук даже не знает фамилии нового директора - не Святащук, а Святошнюк !    

avatar

13 червня 2014 16:06

без конкурсу і люстрації

 

ненадовго

avatar

!

13 червня 2014 16:29

Директор Калинки - вінчальний батько Кавулі, заст. Бурбака, фронтозмінівського посіпаки, директора Червоноармійського ринку. Правий Каспрук - не кум, не сват, а батько!

avatar

ОРД

15 червня 2014 11:34