Кафедра політології та державного управління відзначає 20-річчя своєї діяльності

Кафедра політології та державного управління відзначає 20-річчя своєї діяльності

03.12.2018, 16:22

4 - 5 грудня 2018 року кафедра політології та державного управління факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ імені Юрія Федьковича відзначає 20-річчя своєї діяльності.

У вівторок, 4 грудня, о 13.00 у залі імені Грушевського (14 корпус, вул. Кафедральна, 2, ІІ поверх) відбудеться День відкритих дверей кафедри. У програмі заходу: виступ завідувача кафедри проф., д.політ.н. Анатолія Круглашова, викладачів та студентів кафедри, презентація про основні напрями діяльності кафедри та можливості участі студентів кафедри у різноманітних стипендіальних програмах, у т.ч., за кордоном, спілкування з успішними випускниками кафедри, вікторина та розваги для потенційних абітурієнтів.

У середу, 5 грудня, о 10.00 у Червоній залі ЧНУ імені Юрія Федьковича (вул. Коцюбинського, 2) розпочнеться міжнародна науково-практична конференція «Європейська інтеграція України в час нових викликів і загроз», організаторами якої є Чернівецька ОДА, кафедра політології та державного управління, Науково-дослідний інститут європейської інтеграції та регіональних досліджень Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У роботі конференції візьмуть участь науковці з України, Румунії, Польщі, Словаччини, які обговорюватимуть сучасні виклики інтеграційним процесам України.

Того ж дня, у середу, 5 грудня, у Блакитній залі ЧНУ імені Юрія Федьковича відбудеться круглий стіл молодих науковців «Зовнішні та внутрішні фактори євроінтеграції України».

1