Кадрові апетити 'Майдану' поширюються вже на Чернівці?

Кадрові апетити "Майдану" поширюються вже на Чернівці?

05.06.2014, 23:21

4 червня відбулася зустріч представників ЧОО «Майдан» з новообраним мером Олексієм Каспруком. Міський голова радо зустрів пропозицію про співпрацю і наголосив на тому, що сила міського голови полягає тільки у підтримці чернівецької громади.

На зустрічі було обговорено питання кадрового забезпечення міської ради. Олексій Каспрук назвав пріоритетні принципи, яким керується при підборі кадрів – патріотизм, професіоналізм, чесність. Також міський голова наголосив, що в стінах міської ради ведеться постійна робота з підсилення кадрового складу. Представники ЧОО «Майдан» наголосили, що всі кроки місцевої влади будуть контролюватися і у разі потреби будуть виноситись на громадське обговорення.

- Ми будемо підтримувати всі правильні кроки команди, яка працює на благо міста і будемо допомагати в цьому, але разом з тим і контролюватимемо дії влади - зауважила голова виконкому ЧОО «Майдан» Галина Абрам’юк.

Василь Бойчук - секретар виконкому, запропонував розширити практику електронного врядування в місті. Пан Василь зазначив: «Бажано, щоб на сайті міської ради розміщувалася максимальна кількість інформації , щоб ні у кого з чернівчан не виникало сумнівів у прозорості влади. Про всі суспільно важливі рішення потрібно давати позитивний сигнал громаді».

На всі зауваження і пропозиції громадськості О.П.Каспрук відповів, що буде максимально оперативно реагувати і є відкритим до діалогу, адже «громадський контроль убезпечує від помилок , в першу чергу - міського голову».

На зустрічі йшла мова про створення Контакт-центру по роботі зі зверненнями громадян, про зміну складу топонімічної комісії міста, про вирішення проблеми з використання соціальних проїзних квитків у громадському транспорті. Обговорювали також питання комунального , соціального, економічного характеру.

Міський голова О.П.Каспрук звернувся до ЧОО «Майдан» та всіх активних чернівчан із закликом проявляти максимум зацікавлення до всього , що відбувається в місті, а також подавати конкретні звернення з конкретними проблемами, на які міська влада буде реагувати оперативно.

Учасники зустрічі зійшлися , здебільшого, на тому, що спільна робота, взаємодопомога і контроль мають тільки покращувати стан розвитку Чернівців та робити діяльність влади прозорою .

На фото: Робоча зустріч ЧОО «Майдан» з новообраним міським головою Чернівців

1


КОМЕНТАРІ (5)

КОЛИ ВЖЕ ПРИПИНЕТЬСЯ ЦЕЙ ПОКАЗУШНИЙ ЦИРК І КЛОУНАДА?

 

avatar

цікаво

05 червня 2014 20:33

Даєш посаду асенізаторам з майдану!!!

avatar

1

05 червня 2014 21:09

Будь таким як тато,  Олексію, а то чернівчани, які тебе обрали за твого тата, не простять...

avatar

Тато

05 червня 2014 23:41

А що зробили корисного громаді і державі ці діячі з "Майдану"? Назвіть хоч одну позитивну річ? Хоч один позитивний крок і конструктивне рішення? Жодного! Жод-но-го! Лише пусті балачки і кадрові призначення, від яких усі у шоці. А дуже скоро громада запитає і з цієї ЧООО! Почнуть з Івашина. І вишиванка у блискітках йому не допоможе.

avatar

Скоро запитають і з "Майдана"!

06 червня 2014 08:11

Всех бывших регионалов надо гнать,бо будут заходить в другие партии, и опять будут говорить новые басни.

avatar

Людям

06 червня 2014 09:51