Іван Рибак: На Кіцманщині може відбутися об’єднання ще однієї територіальної громади

Іван Рибак: На Кіцманщині може відбутися об’єднання ще однієї територіальної громади

07.03.2018, 16:47

На сесії Стрілецькокутської сільської ради, до складу якої входять села Стрілецький Кут, Бурдей та Ревне, прийнято рішення запросити до об’єднання громаду села Біла. Люди зацікавлені у економічному розвитку, покращенню інфраструктури, вирішенню господарських та соціальних проблем, а також створенню процвітаючої громади.

Таким чином, зроблені перші кроки до створення у перспективі Стрілецькокутської ОТГ. Це ще одне підтвердження того, що децентралізація, запропонована народу Президентом та Урядом, дістає реальне втілення, розуміння і підтримку людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак повідомив, що Шипинці приєднаються до Кіцманської ОТГ

 - Також на сесії сільради мав нагоду поспілкуватися із депутатами про актуальні для громади питання, а саме – розвиток освіти, забезпечення умов функціонування початкової “Нової української школи”, проведення енергоефективних заходів та інші, - розповів народний депутат України Іван Рибак. - Окремо, прозвітував про результати роботи народним депутатом та досягнення у Кіцманському районі. Зокрема, для Стрілецькокутської ЗНЗ І-ІІІ ступенів виділено з державного бюджету кошти на капітальний ремонт покрівлі та придбання меблів.

- Тож окресливши плани на майбутнє, працюємо далі над розвитком територіальної громади.

1