Іван Мунтян: Село, в якому є такий навчальний заклад, має чудові перспективи

Іван Мунтян: Село, в якому є такий навчальний заклад, має чудові перспективи

03.09.2018, 07:30

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистого зібрання, що відбулося у селі Тернавці Герцаївського району з нагоди Дня знань та відкриття після реконструкції місцевого навчально-виховного комплексу сьогодні, 1 вересня.

«Відкриття новозбудованого корпусу вашого навчально-виховного комплексу – направду визначна подія у житті всього Герцаївського району, на яку громада села чекала не один десяток років. Радий з того, що незважаючи на війну з Російською Федерацією на Сході нашої держави та непросту ситуацію в державі загалом спільними зусиллями ми змогли завершити будівництво такого важливого об’єкта соціальної інфраструктури. Переконаний, що на село, в якому є такий навчальний заклад, такі педагоги і такі діти, чекає чудова перспектива», – відзначив голова крайового парламенту Буковини.

Відтак, кращих педагогів навчально-виховного комплексу, зокрема, його керівника – Якова Дмитровича Постівку, який сьогодні відзначає 35 років своєї роботи на посаді директора цього освітнього закладу, а також представників підрядної організації ТОВ «Надія», які брали участь у будівництві його нового корпусу, Іван Мунтян нагородив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Опісля посадовець оцінив якість ремонтно-будівельних робіт та ознайомився з умовами навчання та побуту, створеними у навчально-виховному комплексі після реконструкції.

 

 

1