Іван Мунтян привітав майбутніх медиків і пообіцяв усіляко їм допомагати

Іван Мунтян привітав майбутніх медиків і пообіцяв усіляко їм допомагати

31.08.2018, 14:41

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь в урочистих зборах з нагоди посвяти першокурсників у студенти Буковинського державного медичного університету. Привітавши професорсько-викладацький склад та студентство нашого медуніверситету з початком нового навчального року та прийдешнім Днем знань, голова крайового парламенту наголосив, що галузь охорони здоров’я Буковини завжди була в авангарді національної медицини України. Велика заслуга у цьому належить БДМУ, який недаремно вважається одним з кращих медичних вищих навчальних закладів нашої Батьківщини.

Посадовець висловив переконання у тому, що цьогорічні медики-першокурсники докладуть усіх зусиль, щоби опанувати знання та перейняти безцінний досвід своїх наставників, адже у майбутньому саме у їхніх руках опиниться життя та здоров’я наших громадян. У свою чергу Іван Мунтян пообіцяв у межах наданих йому повноважень робити усе необхідне для створення гідних умов праці для наших майбутніх лікарів.

- Хочу побажати усім студентам БДМУ, зокрема тим, які цього року вперше переступають поріг цього вищого навчального закладу, міцного здоров’я, Божої ласки, щасливої долі, натхнення та успіхів у навчанні, - сказав Іван Мунтян. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Допомога від Мунтяна вже розпочалася. першою зникне з Чернівців психлікарня - запроторять її кудись, скажімо, у Карапчів на Глибоку. Усділ "зачистять" всю вулицю Івана Богуна від тубдиспансеру. Навіть Малишевського змусили мовчки сидіти під Ткачуком.

avatar

допомога в дії

01 вересня 2018 22:57