Іван Мунтян привітав керівництво та колектив Спілки споживчих товариств Чернівецької області

Іван Мунтян привітав керівництво та колектив Спілки споживчих товариств Чернівецької області

05.07.2018, 18:55

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав керівництво та колектив Спілки споживчих товариств Чернівецької області з Міжнародним днем кооперації сьогодні, 5 липня.

«Кооперативний рух на території області має свої добрі традиції. Прикметно, що саме кооперація стала своєрідним праобразом приватного підприємництва, яке нині є джерелом доходів для десятків тисяч наших краян. Зрозуміло, що сьогодні кооперація як на Буковині, так і в Україні загалом лише починає набирати колишніх обертів. Втім, переконаний, що споживчі кооперативи, зокрема у сільській місцевості, відродяться та стануть додатковою запорукою стабільного розвитку об’єднаних територіальних громад. Зі свого боку, крайова представницька влада надаватиме всебічну підтримку корисним починанням та ініціативам кооператорів, адже вважаю, що спільними зусиллями ми повинні виправдати довіру та сподівання наших краян», – відзначив голова крайового парламенту Буковини, звертаючись до присутніх.

Відтак, за багаторічну сумлінну працю та значний особистий внесок у розвиток споживчої кооперації на Буковині Іван Мунтян нагородив Почесного голову правління Спілки споживчих товариств Чернівецької області, депутата Чернівецької обласної ради двох скликань Михайла Чебана Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною». Першому заступнику голови спілки Тетяні Крамарюк посадовець вручив Почесну грамоту Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1