Іван Мунтян прийшов на стадіон, щоб підтримати земляків

Іван Мунтян прийшов на стадіон, щоб підтримати земляків

07.09.2019, 11:25

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян мав неабияку приємність вітати від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто організаторів, учасників та глядачів футбольного матчу між командами «Динамо» (Чернівці) та «Динамо» (Київ) (зірки)!

Динамівців в Україні загалом та на Буковині зокрема люблять, шанують та поважають, ними захоплюються, з них беруть приклад.

Іван Мунтян висловив щиру надію на те, що  матч буде внесений до динамівської скарбниці народного визнання та поваги. Побажав успіху обом командам!

- Вболівав серцем за своїх земляків! На фото з легендарним футболістом Олегом Саленком, який презентував «Золоту бутсу», яку сам спортсмен отримав у 1994 році як найкращий бомбардир чемпіонату світу з футболу, - поділився враженнями Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

ДОВІДКОВО: 

З нагоди 26-ї річниці заснування команди «Динамо» (Чернівці) до Чернівців приїхали легенди українського фуболу. Колектив чернівецького «Динамо», створений у 1993 році при УМВС України у Чернівецькій області за ініціативи Івана Зайцева, приймав команду зірок. Підсумковий рахунок зустрічі 4:4. Проте, у після матчевій серії пенальті влучнішими виявили Зірки українського футболу. Про це повідомляє https://promin.cv.ua/.
 
Крім того, у перерві матчу вболівальники мали змогу побачити Золоту бутсу кращого бомбардира Чемпіонату світу 1994 року Олега Саленка.
 
Зірки українського футболу: Максим Зайцев, Сергій Кузнецов, Олександр Дамін, Іван Яремчук, Андрій Зав'ялов, Юрій Грицина, Олег Саленко, Костянтин Бабич, Олександр Алієв, Михайло Стельмах, Віктор Хлус, Роман Пахолюк, Сергій Мізін, Олександр Призетко, Олександр Рикун, Адріан Пуканич, Олександр Севідов. Головний тренер – Віктор Леоненко. 
 
«Динамо» (Чернівці): Владислав Мельников, Іван Косоловський, Іван Зайцев (капітан команди), Вадим Заяць, Василь Томащук, Дмитро Дучак, Сергій Янчик, Вадим Пислар, Олександр Тодорович, Дмитро Макаренко, Максим Ілюк, Володимир Тодераш, Максим Соломян, Валентин Заяць, Степан Маковійчук.
1