Іван Мунтян: «Ми, опозиція, готові відповісти за все, що зроблено за два роки Уряду Юлії Володимирівни Тимошенко»

Іван Мунтян: «Ми, опозиція, готові відповісти за все, що зроблено за два роки Уряду Юлії Володимирівни Тимошенко»

22.03.2012, 16:39

Депутатський запит до Кабміну та Укравтодору від фракції «Батьківщина» Чернівецької облради, проголосований сесією за основу, знову був проігнорований  провладною частиною ради і тому не прийнятий в цілому. Так виглядає, що дороги, якими через нашу область рухатимуться  європейські вболівальники, так і залишаться в жахливому стані.

У запиті наголошувалося на необхідності «невідкладно вирішити питання фінансування ремонту доріг в Чернівецькій області». Коментує депутат облради від «Батьківщини» Іван Мунтян:

- Впродовж двох останніх років коштів на ремонт доріг в області практично не виділялось. Особливої уваги потребує траса М19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, на яку ляже головне навантаження під час Євро-2012. У цей період безсумнівно будуть задіяні більшість доріг обласного та районного значення, і їх стан потребує ще більшої  уваги. Чиї інтереси захищають провладні депутати, ігноруючи питання ремонту доріг – незрозуміло. Демонтруючи свої політичі амбіції, ігноруючи запити опозиції, вони ігнорують імідж краю і країни, який через такі дороги буде вкрай негативним, ігнорують затрати і збитки, яких зазнає не лише приватний, а й державний та комунальний транспорт, ігнорують найголовніше – безпеку життя людей, які користуються такими, з дозволу сказати, дорогами…

На сесії  авторам депутатського запиту по дорогах (а це І.Мунтян, І.Паламар, С.Фочук, О.Пуршага, Я.Шешур) було задане питання: «а що було зроблено при вас?» Очевидно, депутат від ПР О.Унгурян мав намір скористатися перевіреним способом своєї партії: перекласти проблеми влади на плечі опозиції.  Та депутат Іван Мунтян вичерпно відповів на його запитання: «Ми готові відповісти за весь час нашої діяльності, за два роки діяльності Уряду під керівництвом Юлії Володимирівни Тимошенко. За цей час було зроблено дуже багато: були насправді відновлені всі дороги після стихійного лиха 2008 року, відновлені зруйновані мости, заново зведені цілі населені пункти, відшкодовані матеріальні збитки потерпілим від повені. У багатьох ситуаціях відбудовано краще, ніж було до повені. А що зроблено урядом Азарова-Януковича після повені 2010-го? Дороги зруйновані, мости зруйновані, люди без даху над головою. Свіжий приклад – просілий міст в Сторожинці, який, попри всі попередження опозиції і її спроби звернути увагу відповідальних осіб на нього, зрештою став причиною загибелі людини.

Ми сподівалися, що влада обере голову облради і нарешті буде мати сміливість взяти на себе відповідальність за все, що відбувається в області. Влада ж продовжує намагатися перекладати «з хворої голови на здорову» і шукати в опозиції причини своїх провалів».

Окремо звернувся на сесії «батьківщинівець» Іван Мунтян до новообраного голови облради Михайла Гайничеру, який провів свою першу сесію з численними порушеннями регламенту: «Перш ніж приступати до роботи на посаді голови облради, треба було добре вивчити регламент обласної ради, за дотриманням якого ви маєте ретельно слідкувати. Допускаючи порушення регламенту іншими депутатами і не дотримуючись його особисто, ви виконуєте завдання інших осіб. Але не забувайте, що саме ви несете особисту відповідальність за все, що коїться в раді».

 Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»



КОМЕНТАРІ (2)

Я не прихильник Мунтяна, але не Унгуряну оцінювати роботу попереднього уряду. Він поки що ні у Вижниці,ні в Кіцмані не збудував навіть псячої буди Позитив в тому що може добре наливати одному представнику облтелекомпанії  і через день ми бачимо цього нарциза по ящику.

avatar

Petro

22 березня 2012 18:38

fluoxetine hcl 20 mg tablet
avatar

assiwb8y9e

04 лютого 2016 11:07