Іван Мунтян: Ми допоможемо буковинським діткам з особливими потребами зробити ще один впевнений крок до повноцінного життя

Іван Мунтян: Ми допоможемо буковинським діткам з особливими потребами зробити ще один впевнений крок до повноцінного життя

01.10.2018, 21:25

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників засідання круглого столу, присвяченого питанням соціальної реабілітації та інтеграції діток з особливими потребами, що відбувся сьогодні, 1 жовтня, за участю представника Генеральної ради депутатів округу Швабія (ФРН) пані Катаріни Габеркорн.

«Сьогоднішній круглий стіл – це черговий етап реалізації спільного пілотного проекту, спрямованого на запровадження європейських моделей реабілітації та інтеграції буковинських особливих дітлахів, про реалізацію якого ми домовилися з нашими німецькими партнерами у лютому цього року. Відверто кажучи, мені приємно чути думку німецьких фахівців про те, що буковинські реабілітологи не поступаються їм ані рівнем підготовки, ані рівнем професійної майстерності. Хочу щиро подякувати пані Катаріні Габеркорн за відмінне виконання, а президенту Генеральної ради депутатів округу Швабія пану Юргену Райхерту – за активне сприяння у реалізації цього соціально значимого проекту. Директору обласного реабілітаційного центру «Особлива дитина» Тетяні Закрутній дякую за небайдужість, людяне та сумлінне ставлення до такої нелегкої але вкрай потрібної роботи. Впевнений, що реалізуючи проект «Ефективні моделі соціальної реабілітації», ми допоможемо нашим особливим діткам зробити ще один впевнений крок до повноцінного життя», – відзначив керівник представницької влади краю.
 
Відтак, учасники круглого столу переглянули та обговорили мультимедійну презентацію, підготовлену фахівцями Буковинського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Особлива дитина».
 
  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1