Історію, яку показували на сцені драмтеатру у Чернівцях, втілили в кліпі

Історію, яку показували на сцені драмтеатру у Чернівцях, втілили в кліпі

07.11.2014, 15:06

Співачка Ольга Буіна-Дорофтей презентувала кліп на пісню "Крик"

"Крик" - кліп на пісню під такою назвою презентували в одному із ресторанів Чернівців.

Історія складного акторського життя, яку 7 років тому демонстрували на сцені Чернівецького театру у виставі "Маска" надихнула ще тоді Оксану Первову-Рошку до написання тексту, і лише зараз цю пісню виконала співачка Ольга Буїна-Дорофтей. Разом із командою творчих людей, за кілька місяців відзняли кліп, який повністю передає тематику та ту історію, яку давно показували актори на сцені, повідомляє телеканал "Чернівці".

Оксана Первова-Рошка зізнається, що написала композицію фактично на одному диханні. Образ змученої та вольової жінки писала з заслуженої артистки України – Діани Анепської.

- Вона мені настільки в серце вп’ялася, от та її роль, та історію, яку вона грала, у мене одразу вийшли слова і музику написала згодом, я їй довго не показувала, бо мені було соромно, але от якось наважилася і Діна Анепська була вражена, - розповідає авторка пісні.

- Тематика цієї пісні є надзвичайно глибокою, вона не є стандартною, вона розповідає про творчий і життєвий шлях актриси, про те, яким вона жертвує заради сцени, заради театру, заради глядачів, і саме цією роботою дуже хотілося б привернути увагу глядачів до цієї професії, щоби якомога більше людей приходило до театрів, не жалкували квітів та аплодисментів, адже це найкраща винагорода для акторів, - розповіла співачка Ольга Буіна-Дорофтей.

- Такий творчий доробок мені імпонує тим, що колись була створена ця вистава, тоді була написана пісня, теперішні актори нашого театру вчилися колись у режисера, що ставив "Маску". Ось таке якесь поєднання, круговерть всього, таке тягне за собою якийсь і послідуючий творчий крок, - зазначив директор Чернівецького муздрамтеатру ім. О. Кобилянської Юрій Марчак.

Джерело: vidido.ua

На фото geometria.ru  співачка Ольга Буіна-Дорофтей

1