Ініціатори проведення референдуму перейдуть до більш радикальних методів спротиву

Ініціатори проведення референдуму перейдуть до більш радикальних методів спротиву

24.08.2011, 21:38

Обурення учасників зборів 24 серпня, на яких було ухвалено рішення про доцільність проведення місцевого референдуму  щодо дострокового припинення повноважень діючої  міської ради УІ  скликання,  викликала заява представника міської ради Сергія   Ситніка,який висловив сумнів у тому, що в залі присутні 214 осіб, хоча особисто  завірив кожен із листків реєстрації учасників зборів. « Ця  міська влада, легітимність і законність діяльності  якої піддає сумніву  громада, не бажає чесно подивитися у вічі дійсності і нести відповідальність за свої протиправні дії перед виборцями. Але правда все рівно переможе і  цей процес зупинити депутатська більшість міської ради не в змозі. Кожен із 214 учасників зборів готовий особисто у суді засвідчити свою участь в їх роботі. Тому  не раджу секретарю міської ради в черговий раз намагатися уникнути покладеного на нього українським законодавством обов’язку і відмовити в реєстрації ініціативної групи. Якщо секретар міської ради чинитиме супротив  ініціативі чернівчан, громада з метою захисту свого конституційного права  перейде до більш радикальних методів спротиву, які дозволені законом», - заявив один із учасників зборів , депутат обласної ради Максим Бурбак.

Збори доручили головуючому - Юрію Івашину та секретарю зборів – Корнелії Спіжавці  подати секретарю міської ради необхідні документи для реєстрації ініціативної групи.

Учасники зібрання привітали  усю чернівецьку громаду з Днем незалежності України і висловили сподівання¸ що спільними зусиллями у Чернівцях буде відновлено зґвалтоване політичними рейдерами  місцеве самоврядування.



КОМЕНТАРІ (1)

Скажіть будь-ласка пане Вишинський, а яка мета відновлення роботи сайту? Раніше ресурс висвітлював більш широкий спектр подій, а зараз все говорить про відмивання коштів певних псевдо-політиків, які пнуться у ВР, щоб продовжувати доводити людям про свої "патріотичні" переконання. Чи може я помиляюся? 

avatar

Давній читач

24 серпня 2011 21:15