Ігоря Кірєєва, якого директором аеропорту призначив Василь Продан, на посаді змінила Наталія Олексюк, яка раніше керувала готелем «Черемош»

Ігоря Кірєєва, якого директором аеропорту призначив Василь Продан, на посаді змінила Наталія Олексюк, яка раніше керувала готелем «Черемош»

26.01.2021, 09:15

В МКП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» імені Леоніда Каденюка» з'явилася нова виконуюча обов'язки директора. Комунальне підприємство очолила Наталія Олексюк, яка раніше керувала готелем «Черемош».

У Чернівцях знову змінили керівника летовища. Про це повідомляє ІА АСС з посиланням на сайт Opendatabot.ua.

Там зазначається, що Ігоря Кірєєва, якого директором аеропорту призначив Василь Продан, на посаді змінила Наталія Олексюк. 

Відомо, що раніше вона керувала готелем «Черемош». 

Інформацію про призначення Наталії Олексюк підтверджує графік прийому громадян керівництвом аеропорту, який розміщений на сайті летовища.

Про це у Фейсбук повідомив громадський активіст Богдан Старик. 

«А тим часом в Міжнародного аеропорту «Чернівці» ім. Леоніда Каденюка з'явилася виконуюча обов'язків директора. Нею стала Олексюк Наталія Дементіївна. Вона дотична кількох громадських організацій («Хорека» та «Хорека Буковини»), а також до Туристичного комплексу «Черемош», - написав Богдан Старик. 

Як розповів у коментарі ІА АСС  Ігор Крохмаль, заступник міського голови Чернівців, Ігор Кірєєв ще 8 грудня призначив Наталію Олексюк своєю першою заступницею. Тож після звільнення керівника саме вона виконує його функції.

«Наталія Олексюк виконуватиме обов`язки директора до того часу, поки не буде призначений новий керівник. Не можна зупинити роботу комунального підприємства, хтось має керувати ним, - пояснює Ігор Крохмаль. – Наразі питання щодо кандидатури нового керівника в процесі роботи».

Джерело:  https://acc.cv.ua/ 

1