Губернатор Буковини Ванзуряк відбув в зону АТО

Губернатор Буковини Ванзуряк відбув в зону АТО

27.06.2014, 01:17

Голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк перебуває на сході України в зоні проведення АТО.

- На запити депутатів, що використовують складну ситуацію як піар, повідомляю. Тільки-но, вийшов на зв'язок голова ОДА Роман Ванзуряк, який перебуває на Сході України в зоні проведення АТО, - повідомляє перший заступник голови Чернівецької ОДА Іван Рибак. - Він (Роман Ванзуряк. - ред.) розповів, що відвідав буковинських ДАІшників, що здійснюють там патрулювання та 80 аеромобільна бригаду котра виконує там бойове завдання. Зараз він направляється на зустріч з спецпризначинцями.

Ситуацію також прокоментувала керівник департаменту суспільних комунікацій Марина Тимофійчук:

- Поки хтось кричить, що влада то не так зробила чи то не до того вийшла, наш губернатор поїхав на схід до наших хлопців (щойно мала з ним розмову). І тепер видно, хто ховається за спідницями, хто за популістьськими криками на сесії обласної ради, а хто за дешевими постами у фейсбуці. Ось як виглядає небайдужість!

25 червня, нагадаємо, перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Рибак, виступаючи на позачерговій сесії обласної ради, зазначив, що крайовою виконавчою владою вживаються заходи щодо забезпечення буковинських військовослужбовців, які несуть службу в східних регіонах нашої держави, необхідним матеріально-технічним оснащенням.

«Голова обласної державної адміністрації неодноразово звертався до небайдужих краян та підприємців щодо здійснення благодійних внесків на потреби української армії, зокрема солдатів з Буковини, - зазначив Іван Рибак. – Також відповідне звернення було направлено до голів міських, селищних та сільських рад області, на яке вже відгукнулася Кіцманська міська рада і виділила 50 тис. гривень на придбання тепловізора для наших вояків». Також перший заступник очільника крайової виконавчої влади повідомив, що завдяки небайдужим жителям області було зібрано майже 4 млн. гривень для потреб армії. Окрім цього, голова обласної державної адміністрації звертався до представників військового командування щодо забезпечення належного лікування постраждалих військовослужбовців області в ході проведення антитерористичної операції.

Іван Рибак у своєму виступі запропонував створити єдину інформаційну базу, в якій будуть зазначені реквізити всіх благодійних організацій, які збирають кошти для потреб української армії. «Було б доцільно об’єднати всіх наявних волонтерів та благодійних організацій, які допомагають військовослужбовцям, - зазначив перший заступник голови обласної державної адміністрації. – Це дасть можливість акумулювати всі наявні фінансові ресурси та використовувати їх для вирішення нагальних потреб та забезпечувати наших солдатів найнеобхіднішим матеріально-технічним оснащенням».

1


КОМЕНТАРІ (14)

Суцільний дурдом

avatar

Андрій

26 червня 2014 22:24

рибака дома лишив, щоб за контрабандою дивився:-)
avatar

митник

26 червня 2014 23:36

Всі питання в області вже вирішив, тепер поперся наводити порядок на донбасі і в Українській армії. Пацан!!!

avatar

Чернівчанин

26 червня 2014 23:57

Керівник департаменту суспільних комунікацій має уявлення про обов'язки губернатора і свої також? 

avatar

Чернівчанка

27 червня 2014 00:07

Самому  побывать  в  горячих  точках  востока-очень  ПРАВИЛЬНО!  Своими  глазами  увидеть  действия  и  быт  земляков-воинов,  из  этого  судить  и строить  политику  помощи  им,  ЭТОГО МНОГО  СТОИТ. МОЛОДЕЦ!!!  В  хозяйственных  делах  он, конечно, слабоват. Не может  пользоваться   наличием  земляков в  КабМине,  но, думаю, это  попрвимо.  А  вот Ваня  Рыбак,  этот  трусоватый лодырь.  Именно  ему  надо  "не  вылазить", а лучьше  участвовать  самому,  в  боевых  действиях горячих  точек страны.

avatar

НВ

27 червня 2014 07:10

Войну надо остановить идиот, а не быт на фронте налаживать!

avatar

К НВ

27 червня 2014 08:41

Не  будет  сильна  армия  с  её  сильным  бытом,  войну  не  остановишь. Без этого, как голым  задом останавливать  на  рельсях  идущий локомотив.  Думай  головой-придурок.

avatar

НВ для умника

27 червня 2014 09:22

Впевнена, що ця поїздка -необхідна і важлива, і таких поїздок від влади необхідно робити більше, бо з перших вуст знаю, що військовим потрібна моральна підтримка як від пересічних громадян, так і від рідних і ,звісно, від представників влдаи. Думаю, що кожен поважаючий себе представник влади,який відчуває себе чоловіком має здійснити подібні поїздки, а ще краще лишитися на передовій.

avatar

Оксана

27 червня 2014 12:12

ОКСАНА!  Ты   УМНИЦА!  Очень  правильно.

avatar

НВ для Оксаны

27 червня 2014 12:26

Ты блин смелый воевать дома у компа, С твоей позицией ты должен стоять в очереди в военкомат, и проситься на фронт.Но дело все в том, что ты видать по природе трусишка-шакал, ты ведь не пойдеш добровольцем, ты будеш из за угла гавкать собака.

avatar

К НВ

27 червня 2014 12:33

Прочитавши всі коменти я в шоці, немає розуму обєднатися і всією громадою допомагати воякам, то не заважайте допомагати людям які це роблять кожного дня. З боку гарно обговорювати Романа Степановича а допомогти важко! Отакі ми українці, а ще кричимо про єдність...

avatar

Віктор

27 червня 2014 13:39

Згідно з попереднім автором. Не час рахувати, скільки , хто допоміг і хто зробив це швидше чи повільніше. варто об'єднати зусилля. Від себе особисто роблю все можливе і неможливе і знаю як нелегко  знаходити засоби захисту, які відповідають потребам наших хлопців, і знаю, які мужні волонтери доставляють їх туди, знаю, що є люди , які це роблять за покликом серця і схиляю перед ними голову. Варто обєднатися, а не сперечатися!

 

avatar

Оксана

27 червня 2014 13:44

Дійсно нам всім треба обєлднатись, і заставити політиків сідати за стіл переговорів і зупинити братовбивство! Шановні Буковинці невже ми не розуміємо, що в цій війні не буде переможців і переможених! І там і тут "закопують" в землю Українців, а гарячи голови ще підливають масла у вогонь.

avatar

Чернівчанин

27 червня 2014 16:00

Молодець. Не кожен наважиться поїхати туди!

avatar

Максим

28 червня 2014 00:54