Хтось каже неправду: у голови облради і колишнього керівника діагностичного центру різні версії того, що відбувається у закладі

Хтось каже неправду: у голови облради і колишнього керівника діагностичного центру різні версії того, що відбувається у закладі

15.12.2020, 18:18

Прокоментував голова обласної ради і призначення виконуючої обов`язків гендиректора Чернівецького обласного діагностичного центру Наталії Свистун.

Нагадуємо, колектив медичної установи нещодавно страйкував з цього приводу.

«На жаль, пішов з життя колишній керівник діагностичного центру, тому в.о. керівника, якого я призначив ще 2019 році, просив мене, щоб тільки не бути на цій посаді. Я мав з ним розмову, переконував, просив, хоч у цей перехідний період поки проведеться конкурс, давайте будете виконувати обов`язки. Він дав згоду. А потім знов відмовлявся. Причини я конкретно не знаю, можливо, якісь конфлікти були, - пояснює Іван Мунтян. - На сьогодні є також переможець конкурсу, який буде виконувати обов’язки поки буде прийняте рішення по суті».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від коронавірусу помер головний лікар Чернівецького діагностичного центру

Нагадуємо, коментуючи ситуацію щодо страйку, попередній виконувач обов'язків генерального директора центру Борис Гушилик роповів журналістам ІА АСС таке:

«Обласною радою призначений новий керівник, навіть не запитавши думки колективу. Мене, як виконуючого обов'язки генерального директора, обласна рада навіть не повідомила, не обгрунтувала моє відсторонення. Нова людина просто прийшла уже з розпорядженням на її призначення в.о. гендиректора».

За його словами, після оголошення страйку працівники діагностичного центру прийшли в обласну раду, щоб зустрітися із керівництвом для обговорення цього питання. Проте ніхто до медиків не вийшов.  

«Наш колектив написав звернення до обласної ради, близько 60 працівників прийшли туди, щоб передати його керівництву ради. Але нам повідомили, що нікого з керівництва немає на місці. Бо стара рада вже не працює, а нова ще не призначена. Ми залишили наше звернення, але як далі буде, не знаємо», - додав колишній керівник діагностичного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Гусак: Керівництво Чернівецької облради ще влітку застерігали про ту ситуацію, яка виникла зараз в діагностичному центрі

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

1