Хто вбив буковинського валютника? Нові подробиці справи (ВІДЕО)

Хто вбив буковинського валютника? Нові подробиці справи (ВІДЕО)

03.08.2016, 23:32

Поліція розкрила вбивство 53-річного валютника із села Годилів Сторожинецького району. Розбійний напад сколихнув всю Україну наприкінці минулого року. До будинку буковинця тоді вдерлися невідомі чоловіки, у підсумку від вогнепального поранення загинув один із нападників та сам господар оселі. Зловмисникам вдалося втекти, вони навіть встигли прихопити з собою 100 тисяч гривень та коштовності.

За словами заступника начальника ГУ НП в Чернівецькій області Сергія Ратушенка, один із злочинців загинув безпосередньо під час скоєння злочину. Раніше повідомлялося, що його вбив сам господар. Але під час слідства було встановлено, що зловмисника випадково застрелив інший нападник, коли намагався рушницею розбити вхідні двері будинку.

Всіх фігурантів цього злочину працівники ГУ національної поліції спільно зі співробітниками прокуратури встановили. З’ясувалося, нападників було четверо, їхній вік від 30 до 50 років. Усі вони – кияни та жителі Київської області. Двоє з них – раніше судимі, одного притягали до кримінальної відповідальності за вбивство, чотири роки тому він вийшов на волю. Інший чоловік – демобілізований боєць АТО. Наразі двох зловмисників затримали у Києві працівники спецпідрозділу “Сокіл”. При затриманні в одного з них була граната, яку він планував використати, якщо його впіймають. Крім того, цілий арсенал правоохоронці вилучили під час обшуку помешкань затриманих. Пошуки третього нападника ще тривають, його вже оголошено у міжнародний розшук.

 CHV.TV

Джерело:  CHV.TV

1