Хто і чому приписав депутата обласної ради Івана Семенюка до протестів  на дорогах?

Хто і чому приписав депутата обласної ради Івана Семенюка до протестів на дорогах?

05.08.2014, 22:08

На сході воюють українці: львів’яни, кияни, буковинці. Захищати свою родину пішов свідомий патріот. А є ті, хто залишився вдома. Вони спершу вимагали ротації, потім бронежилетів. А тепер взагалі перекрили дорогу. Вони викидають повістки.

У пресі днями з’явилося повідомлення, що до цих протестів, особливо у Боянах, Новоселицького району, доклав руку депутат обласної ради Іван Семенюк. Бізнесмен, котрому належить фірма «Роднічок» та розважально-туристичний комплекс «Сонячна долина».

Іван Семенюк: «Мені не вигідно, щоб дороги були перекриті. У мене там підприємство, на якому працює близько 400 осіб. Мої автомобілі стояли, інший транспорт стояв. Люди не могли добратися до роботи і з роботи. Я виїжджав туди і переконував людей розблокувати дорогу, бо вони сварили мешканців з того ж села.»

Хто і чому приписав його до справ протестних Семенюк не знає. Але будь-яку причетність до організації, фінансування чи координації дій відкидає. Вважає, що масові повістки,котрі насправді були мобілізаційними розпорядженнями, у селах налякали людей. Можливо, якби їх надсилали по кілька одиниць, то й сприйняття було б іншим. Та й, зрештою, у родинах уже панує страх, що воювати часто беруть непідготовлених і без відповідного спорядження.

Іван Семенюк: «Помилка була не тих, хто перекрив дороги, вони бояться, а тих, хто скомандував дати повістки, які розповсюджували в селах».

Іван Семенюк повістки поки не отримував, хоча у списках претендентів є. Каже, у разі потреби готовий піти на фронт.

Анатолій Никифоряк, Андрій Соколовський.

Теми дня. ТВА.

1


КОМЕНТАРІ (2)

А у якій пресі з,явилося припущення за Семенюка, від якого почили "танцювати" автори телесюжету?

avatar

Преса - кіношникам

05 серпня 2014 21:47

Нікому нахрєн не потрібна ця війна, крім олігархів і можновладців, котрі воюють за фінансові потоки прикриваючись патріотичними гаслами.

avatar

До влади

06 серпня 2014 07:51