Григорій Тіміш на ввесь світ не озлобився, віру в чесних людей не втратив

Григорій Тіміш на ввесь світ не озлобився, віру в чесних людей не втратив

31.07.2019, 10:25

   Стихли бурхливі оплески, спорожніли кількаразово випиті келихи шампанського, повернулись до нормальних виглядів розпашілі обличчя щойно обраних нардепів та їх виборців. Як кажуть, річка ввійшла у своє звичне русло…

   І все ж, ні ні та й звертаюсь подумки до днів цьогорічних дочасних виборів народних депутатів у Верховну Раду України. Так уже склалось, що впродовж останніх трьох років мені довелось працювати на громадських засадах помічником-консультантом народного депутата Григорія Тіміша. Мабуть, як ніхто інший зміг бачити і доволі всебічно оцінити за цей період роботу Григорія Івановича зі своїм електоратом на виборчому окрузі №203, передусім у Глибоцькому районі. Численні зустрічі з людьми, прийоми громадян, їх звернення з проханнями допомогти у вирішенні цілого ряду нагальних проблем як у справах трудових колективів підприємств, установ та організацій з особистих питань. Зокрема, таких звернень було мною задокументовано відповідно 234 та 385. Практично жодне з них не залишилось поза увагою, мало позитивні результати. А 2/3 коштів, тобто близько 70-ти мільйонів гривень з різних джерел фінансування держави Григорій Іванович спрямував саме для потреб Глибоччини.

   Так, я неодноразово чув від опонентів народного депутата, що не є його обов’язок втручатись у ремонти доріг, будинків культури та освіти, охорони здоров’я, їх облаштування, а безпосередньо займатись у парламенті законотворчою діяльністю. Звісно з цим неможна не погодитись. Власне, Григорій Тіміш багато й плідно виконував ці обов’язки. Та попре них він і регулярно приїжджав на округ, бо тут жили його виборці, а значить і потрібно було з ними зустрічатись, словом і ділом відповідати на їх запити.

   Не стану кривити душею а прямо скажу: чи часто за всі попередні каденції виборці Глибоцького району бачили інших нардепів ВР окрім Григорія Тіміша, відчували їх підтримку і сприяння? Питання аж ніяк не риторичне, а має свою конкретну відповідь.

   До чого я все веду, ще раз повторюю? Та до того, що прикро стало після 21-го липня як безпринципно, лицемірно повелась чимала частина виборців, котра в очі говорила про свою підтримку, вдячність Григорію Івановичу за все зроблене для їх інтересів, а поза тим, аби сподобатись представникам «команди Зе», а головне наблизити себе до неї проголосували за популістські обіцянки «зелених». 

   Що ж, справедливо кажуть: після бою руками не розмахують. Факт залишається фактом – Григорій Тіміш не пройшов до парламенту, але достеменно знаю, що він не озлобився на ввесь світ, не затаїв у собі бажання комусь помститись, не втратив віру в чесних людей. Натомість одним із перших привітав переможця на виборах на окрузі №203 і побажав йому успіхів.

    Час, гадаю, все розставить на свої місця. І без сумніву Григорій Іванович знайде застосування власного досвіду і й уміння у подальшій роботі в ім’я держави України, поліпшені добробуту її громадян. Нехай так і буде!

Костянтин Горячко, помічник-консультант народного депутата ВР 8-го скликання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Григорій Тіміш продовжуватиме марафон добрих справ для громад округу

1