Група провокаторів планує дестабілізувати ситуацію на Буковині: у Чернівцях скасовано усі масові заходи 9 травня

Група провокаторів планує дестабілізувати ситуацію на Буковині: у Чернівцях скасовано усі масові заходи 9 травня

08.05.2014, 20:45

На Буковині у День Перемоги можливі провокації. "Група провокаторів спланувала активні дії щодо дестабілізації ситуації в області", - йдеться у повідомленні облдержадміністрації.

Про це також згадав на брифінгу секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик.

Тому вирішено під час свята скасувати більшість заходів.

- Враховуючи ситуацію в Україні та інформацію, якою володіють правоохоронці про можливі провокації по дестабілізації ситуації 9 травня, вирішено утриматися від масових заходів, - сказав Я.Кушнірик. - Ми обмежимося покладанням квітів.

У міліції інформацію не підтвердили, лише повідомили, що провокації можливі на всій території України, тому правоохоронці будуть нести службу в посиленому режимі.

Джерело: molbuk.ua

Як повідомили в прес-службі мерії, у Чернівцях скасовано усі масові заходи 9 травня.

 Зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в країні, для недопущення провокацій та їхніх негативних наслідків, для збереження спокою у Чернівцях прийнято рішення скасувати масові заходи, присвячені 69-й річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні.

 Свято Перемоги є дуже вагомим для всього нашого народу, однак рішення про скасування урочистостей насамперед направлене на безпеку городян, збереження миру і злагоди.

 Чернівецька міська рада закликає всі громадські організації та політичні партії утриматися від різноманітних масових заходів у День перемоги.

З метою недопущення порушень правопорядку на території Буковини під час заходів присвячених Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні, весь особовий склад УМВС України в Чернівецькій області переведений на посилений режим несення служби.

До охорони громадського порядку залучаються також представники громадськості. Активісти будуть патрулювати вулиці населених пунктів спільно із правоохоронцями.

Міліція краю звертається до громадян з проханням дотримуватись вимог законодавства, не порушувати громадський порядок, бути толерантними один до одного, не піддаватись на провокації та ні в якому разі не вдаватись до радикальних дій.

СЗГ УМВС України  в Чернівецькій області

1


КОМЕНТАРІ (2)

ВАЖНАЯ ИНФОРМАЦИЯ!!! ОПУБЛИКУЙТЕ И ДЕЛАЙТЕ РЕПОСТЫ!!!

В Черновцы для провокаций на 9 Мая привезли людей.

Сеператисты планируют провокации в городе на 9 Мая об этом сообщает их паблик (https://vk.com/public71067759) колорады планируют "посетить" возможно с дальнейшим захватом городские участники милиции. Для них были написаны адреса видно, что люди не ориентируются в городе. 

Еще они сообщают о том, что планируют назначить в этот день в Черновцах своих лидеров из Донецкой, Луганскогой областей. Ранее были отменены все мероприятия в городе в связи с угрозой терактов. 

Возможно в планах Путина начать захват запада из Черновцов, что очень вероятно, а возможно сделать картинку для российский тв, что на западе бунт против власти.

Просим всех быть осторожными женщинам и детям сидеть в этот день дома, а мужчинам защищать свой родной город!!

avatar

ЗАЩИТИМ ЧЕРНОВЦЫ!!!

08 травня 2014 17:46

20 придурків у соцмережі ВКонтакте

тю! цирк та клоуни))) ну ви і насмішили людей

avatar

Буковина,Денис

08 травня 2014 18:00