Громадські організації об'єдналися для захисту прав  учасників АТО

Громадські організації об'єдналися для захисту прав учасників АТО

19.09.2014, 00:49

18 вересня 2014 року в м. Києві, в приміщенні Будинку Офіцерів відбулась прес-конференція представників громадсько-волонтерських та правозахисних організацій, зокрема: «Коло народної довіри», «Волонтерська сотня», «Союз добровольців АТО». Під час проведення заходу представники вказаних організацій заявили про спільне рішення щодо об’єднання вказаних структур в ГО «Комітет захисту учасників АТО».

Дружини, батьки та інші родичі учасників (військовослужбовців та добровольців) АТО разом з представниками вищевказаних організацій обсудили нагальні питання щодо необхідності посилення захисту прав вояків, покращення матеріально-технічного забезпечення підрозділів, що перебувають у зоні АТО, а також контролю за виконанням рішень ВР України та Президента України, які безпосередньо стосуються бойових дій на сході країни.

Наприкінці прес-конференції було його учасниками було подякувано всім громадсько-волонтерським організаціям та об'єднанням за підтримку бійців в зоні АТО, а також наголошено на подальшій взаємопомочі в рамках створеної громадської ініціативи.

1