Євробляхарі, які зібралися біля МПП 'Порубне', домовилися з представниками обласної ради разом підготувати звернення до центральних органів влади

Євробляхарі, які зібралися біля МПП "Порубне", домовилися з представниками обласної ради разом підготувати звернення до центральних органів влади

26.11.2018, 08:20

Увечері 25-го листопада Анатолій Дмитрієв та Іван Мунтян на митному пункті пропуску провели засідання Ситуаційного центру та додатково зустрілися з громадянами, які керують авто на іноземній реєстрації.

Керівники органів влади, правоохоронці та громадяни домовилися про необхідність вирішення питань, що виникли після прийняття нового законодавства.

 Представники громадськості висловили побажання продовжити конструктивний діалог зранку 26 листопада та разом з представниками обласної ради підготувати звернення до центральних органів влади.

 Також в ході засідання Ситуаційного центру прийнято рішення про встановлення працівниками ДСНС додаткового намету для обігріву учасників заходу та водіїв.

 Поліцейські УПП та ГРПП здійснюють  регулювання дорожнього руху. Під час проведення заходів поблизу МПП "Порубне" порушень публічної безпеки та порядку не зафіксовано.

Подробиці за посиланням https://goo.gl/haxoyD

  Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

1


КОМЕНТАРІ (5)

А чому з "бляхарями" спілкується Муня? Хто він такий в даному питанні? Що він може і які його насправді повноваження? А Чернівецька ОДА де??? А Павлюк , т.в.о., де? Оце влада! Оце рівень!?

avatar

Юрій

26 листопада 2018 09:00

А Салагор де? Обісрався у себе в кабінеті? Сидить і гризе нігті,  боїться вийти на світ Божий? Людей боїться?

avatar

ДФСу

26 листопада 2018 17:01

Так Мунины сыновья (мутят с хлебными изделиями) ездят на бляхах.Проезжая на Грушевского(бывшая опытная станция),видел это неоднажды.Все украинские румыны присягнули мамалыжникам,имеют румынские паспорта.СБУ вправе сделать запрос в генконсульство и все станет ясно.Чистой воды сепаратизм.Покупают бляхи,ездят безнаказанно.

avatar

К Юрию

26 листопада 2018 19:13

Зараз введуть військовий стан і ці бляхи пригодяться на потреби армії! І вообще Маскалота до війни готується а ми розмахатися з тими бляшанками ніяк не годні! Повний абсурд 3-я світова на носі а ці йолупи уперлися в ті авто,ще будете на них так рвати у Польшу чи Литву на тих номерах!

avatar

123

26 листопада 2018 21:35

Всім бляхарям -- копняк під зад!

Бидлота нагло-ненаситна...

avatar

Михайло

26 листопада 2018 22:50