Громада вимагає сесii Чернiвецькоi мiськоi ради: депутати спробують зібратися о першій ночі

Громада вимагає сесii Чернiвецькоi мiськоi ради: депутати спробують зібратися о першій ночі

02.12.2013, 01:47

Як ми вже повідомляли, продовжити роботу сесії Чернівецької міської ради, як планувалося, о 20.00 сьогодні, 1 грудня не вдалося. У сесійній залі не виявилося кворуму. Згідно з інформацією BukNews, деякі депутати ще не встигли повернутися до Чернівців. І перебувають зараз десь за Житомиром. Тож є ймовірність, що вже до першої ночі вони можуть бути у Чернівцях. Чи чекатимуть на них колеги, і чи проводитимуть сесію вночі наразі невідомо. 

Депутати чернівецької міської ради так і не змогли зібрати кворум, щоби продовжити 42 сесію міської ради, навіть після оголошеної перерви. Про це molbuk.ua розповів голова фракції "Батьківщина" у міській раді Олексій Каспрук. Нагадаємо, що спочатку зібралося 28 депутатів. 

-Незважаючи на те, що немає кворуму ми все ж вирішили звернутися до президента про недоцільність введення надзвичайного стану, - каже Олексій Каспрук. - Також вирішили спробувати зібратися о першій ночі. Сподіваємося, ще зібрати депутатів. Хтось зараз доїжджає з Києва, хтось є в місті, але не приходить, інші були на першій частині засідання, але десь зникли.

Це відповідальність кожного депутата прийти до міської ради зараз, щоби ухвалити важливі рішення та звернення до президента.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Не смішіть. Яка громада: Каспрук і Ко?

avatar

Із заголовком перегин

01 грудня 2013 21:51

Прізвища тих котрі зникли! Потрібно знати  героїв !

avatar

!!!

01 грудня 2013 22:51

Каспрук иди бухать, пьянь)))) А еще лучше залезь на Козлову, революционер фонтановый ))))))

avatar

алкашу

01 грудня 2013 23:47

Старайтесь, старайтесь, а рассорить Козлову с Каспруком не выйдет.

avatar

дегенерату

02 грудня 2013 01:31

Коли у тебе закінчуються аргументи розпочинаються образи. Виходячи з наступного Каспрук робить все правильно,  зрозуміло такі дії твоїх господарів не влаштовують.

avatar

Недоношеному

02 грудня 2013 11:18