Гройсман підтвердив слова Бурбака: Люди, які отримують додаткові платіжки від облгазів Фірташа, не повинні їх сплачувати

Гройсман підтвердив слова Бурбака: Люди, які отримують додаткові платіжки від облгазів Фірташа, не повинні їх сплачувати

21.12.2018, 14:35

Під час години запитань до Уряду Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підтвердив слова народного депутата України Максима Бурбака, про те що люди, які отримують додаткові платіжки за газ від облгазів Фірташа, не повинні їх сплачувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газ коштує 8,55 за кубометр, все інше – шахрайство постачальників

Буковинцям донараховують заборгованість за газ, невраховану в період дії норм скасованих Урядом та судом

Гройсман запевнив Бурбака, що Кабмін скличе спеціальну комісію з приводу диверсії фірташівських газових монополістів

1


КОМЕНТАРІ (1)

       ВОТ ТАКАЯ НЕСПРАВЕДЛИВОСТЬ В НАШЕЙ СТРАНЕ!!!  ВСЕГДА ВЫИГРЫВАЕТ (бессовестно грабит) ЛИШЬ БОГАТЫЙ и ВЛАСТЬ!!! И это будет до тех пор, пока мы все будем рабами богатых и власти.

       НАДО ОБЪЕДИНЯТЬСЯ И БОРОТЬСЯ ЗА СВОИ ПРАВА И СВОБОДЫ!!!!! (ст. 39 КУ)     

      СНОВА ПРИГЛАШАЮ ВСЕХ БУКОВИНЦЕВ В СУД (колективний позов - 26 позивачів; захисник Г. Геков; судья Нестеренко Е. М.; ОТВЕТЧИК: ПАТ "ЧЕРНІВЦІГАЗ").  СЛЕДУЮЩЕЕ ЗАСЕДАНИЕ СОСТОИТСЯ 26.12.2018 ГОДА В 10:00 В ПЕРВОМАЙСКОМ РАЙОННОМ СУДЕ г. Черновцы.   

 

     Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина (095-474-37-54)

avatar

Правозащитник

21 грудня 2018 20:04