Горук остаточно вирішив стати тушкою: депутат відкликав свою заяву про складання повноважень

Горук остаточно вирішив стати тушкою: депутат відкликав свою заяву про складання повноважень

20.09.2013, 17:21

Головуючий на сесії облради Михайло Гайничеру оголосив заяву депутата Горука про відкликання його попередньої заяви про складання депутатського  мандата. Чим депутат мотивував своє нове рішення головуючий не пояснив. Як повідомив юрист облради, Горук таке право має. 

До ради Горук пройшов на чолі списку ВО "Свободи", а коли вийшов з партії постало питання про складання ним мандата. Його місце у раді мав заняти наступний у списку член ВО "Свобода". Депутатом мав стати четвертий номер виборчого списку отець Микола - настоятель храму св. Параскеви Сербської. Проте тепер Горук, який має духовну освіту,  передумав.

Депутати підтримали колегу й вилучили це питання з порядку денного.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Не треба Горука поливати брудом. Ніякий він не тушка. Це Бурбаки і наша ручна апазиція хоче його таким зробити в очах людей, бо він їм заважає. Але вам не вдасться бо люди все розуміють. 

avatar

Ірина

20 вересня 2013 11:41

Цей сайт і служить Бурбакам. За 30 срібриників продалися. Сором.

avatar

Ринок

20 вересня 2013 11:56

Цікаво. А чий сайт? Хтось підкаже?

avatar

Артур

20 вересня 2013 12:26

Юра Чорней. Пристосуванець ще той ! Хто башляє, той і гуляє на цьому сайтику.

avatar

Хфефефе

20 вересня 2013 12:38

А як ви думали після духовної семінарії хто лишає церкву? Тільки слабкі духом, і Богу не потрібні....  А ле Бог добрий, як бачите до останнього йому давав шанс, щоб спокути гріхи, не зпроста четвертим йшов в раду священник, це був знак! Але грішники не бачать Божих знаків.....

avatar

парафіянин

21 вересня 2013 22:18