Горук - сказав! Горук - зробив! Тверде його слово

Горук - сказав! Горук - зробив! Тверде його слово

21.09.2013, 21:27

Майже, як у казці про “Про військову таємницю, Мальчиша-Кибальчиша і його тверде слово”!  Екс-"свободівець" Горук передумав іти з депутатів облради і  відкликав свою заяву про складання повноважень депутата. Ці дві його заяви протилежного змісту розділяє лише два місяці. Що ж, у послідовності цьому політику не відмовиш. 

1


КОМЕНТАРІ (5)

БУРБАК ШОКОВАНИЙ ПІДНЯТТЯМ РЕЙТИНГА ГОРУКА. КАСПРУК ПРОЛІТАЄ ЯК ФАНЕРА. ЧОРНЕЙ МУСИТЬ ЯКОСЬ ЗАРОБЛЯТИ, ОТ І ПОЛИВАЄ ГОРУКА БРУДОМ. ВВАЖАЮ ГОРУК ПРАВИЛЬНО ЗРОБИВ ЩО ВІДКЛИКАВ ЗАЯВУ. ПІСЛЯ ПОБИТТЯ ТРЕБА ЯКОСЬ ПОНЯПРЯГАТИ МЕНТІВ ЩОБ ШУКАЛИ БАНДЮКІВ.

avatar

ВЕРНОН

21 вересня 2013 18:45

Видно Горук дофіга башляє цьому сайту. Стільки про цього політичного нуля більше ніхто  не згадує. Якби не сайт про Горука навіть думати б давно забули. А так весь час серед солідних людей згадують. Нічого, не довго вже лишилося цьому "політику"до повного забуття. Хіба Чорней пожаліє і ще деякий час потримає його на плаву. 

avatar

21 вересня 2013 20:29

От і все . Наступний раз він впаде в незакриту вигрібну яму, хоч і буде в г..., але буде привід для публікацій.

avatar

???

21 вересня 2013 23:39

Знайомий з МВС розказав, що Горука побили бомжі до яких він сам і причепився.  –Хлопці дайте закурити. Вони (бомжі) вже були в "стані", ось і дали "прикурити" Але, щоб не нашкодити політику і не позбавити місто майбутнього керівника  є вказівка це не розголошувати.  

P.S. Кобевко П.Д. про це  приблизно писав.

avatar

123

23 вересня 2013 18:25

Побний бред і брехня попереднього коментаря.

avatar

Міліціонер

23 вересня 2013 18:53