Горук шокований політичним цинізмом Бешлея

Горук шокований політичним цинізмом Бешлея

11.05.2014, 14:07

Гостра дискусія між депутатом Чернівецької обласної ради Назаром Горуком і депутатом Чернівецької міської ради Володимиром Бешлеєм відбулася під час прямого ефіру програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ.

Спочатку Горук закинув представнику «Нашої України» Бешлею, «тобто вам вірити не треба, якщо ви гарно говорите». Після чого ведуча програми уточнила у депутата Бешлея:  «Володимире, але ж у міській раді ви тісно співпрацюєте з депутатами від Партії регіонів, чи не так?»

Нагадаємо, що фракція «Нашої України» в міській раді три роки входила в одну більшість з фракцією Партії регіонів в міській раді. Зазвичай таких депутатів називають «тушками».

Ведуча також вказала Володимиру Бешлею на певний дисонанс його заяв: «виходить дисонанс у тих речах, про які ви зараз говорите. Ви говорите, що на місцевому рівні політика не повинна виходити на перший план, тобто, наскільки я розумію, то важливо, щоб людина була фаховою. Тобто, якщо це мер чи секретар міської ради, то важливо, аби він був хорошим господарником і ви самі говорили, що політична складова не така вже й важлива. А зараз ви самі говорите, що от як погано, що керують колишні регіонали. Я тут не хочу нікого захищати, але чи має значення політичний прапор з яким людина прийшла в міську раду, якщо вона є хорошим господарником? Очевидно, що тоді, коли обирали Ярослава Кушнірика секретарем міської ради, кращого не було». 

Володимир Бешлей: це питання торгів, наприклад, чому не обрали пана…

Назар Горук: ви самі проговорились – це питання торгів. Дозвольте, я вас переб’ю, пане Володимире. Щоразу, коли йду до вас на ефір, кажу дружині, що буду толерантний, буду мовчати і нічого зайвого не буду говорити. І як тільки приходжу на ефір…

Володимир Бешлей: стаєте не толерантним.

Назар Горук: у ваших словах явний політичний цинізм. Ви були у більшості, де була «Наша Україна», Партія регіонів та інші депутати, той самий Кушнірик та інші, які були представниками Партії регіонів - так само були у вашій більшості, ви з ними працювали, він був начальником департаменту і ви зараз звинувачуєте своїх опонентів з протилежного табору, що вони теж співпрацюють з Партією регіонів. Чесно кажучи, я щоразу шокований вашим політичним цинізмом. А по-іншому не можна, тому що більшість …"

1


КОМЕНТАРІ (2)

І воно ще щось цвенькає про проїзні? Агітує нас за Вітальку? Та ясно як божий день, що їх цікавить тільки збереження доступу до корита. Три роки грабували місто, Віталька вже пообіцяв кормову посаду, а тут взяли і відсунули від корита. Звісно треба рватися усіма силами, щоб далі жерти з нього.

avatar

Цвіркун

11 травня 2014 11:17

Панове !  Давайте купимо своїм бабусям проїдний на рік - і плакали соцквитки михайлишина !!!!!!!

avatar

безбілетний заяць

11 травня 2014 22:49