Хорошковський зірвав оплески у Чернівцях

Хорошковський зірвав оплески у Чернівцях

03.09.2012, 22:06

Перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський висловив свою позицію щодо мовної політики України.

20-хвилинна лекція стимулювала чимало запитань. Студенти філологічного факультету й факультету історії, політології та міжнародних відносин цікавилися ставленням першого віце-прем’єр-міністра до політичних, економічних та екологічних проблем. На зливу оплесків заслужило висловлювання Валерія Хорошковського про мовну політику:

- Державна мова - українська. В унітарній державі інших варіантів не існує. Унітарність закріплена Конституцією. Така моя позиція.

Джерело: citi.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Сміх і годі! Приїхав до нас мільярдер, навіщав дітям на вуха всілякої локшини. Подивіться його канал "інтер" тоді зразу зрозумієте позицію цього олігарха. Вони всі говорять правильні речі, але діють зовсім інакше. Говорять одне, роблять друге, а думають третє. Пора повертати країну НАРОДУ!

avatar

Чернівчанин

04 вересня 2012 09:50

Ото ж бо й воно. А студенти розвісили вуха і слухали. Та в 90-ті роки його б винесли з тієї аудиторії, або принаймні кричали Ганьба за Інтер! Тут недавно на цьому сайті написали, що студенство тепере єдина революційна сила. По зустрічі з Хорошковським видно що це за сила, забашляли бабки за вступ, платять за оцінки і сидять тих не рипаються, щоб не вилетіти. Це не 90-ті роки, коли вчилися самі і кращі з кращих не боялися відкрито протестувати проти комуняк.

avatar

Ото ж бо й воно

04 вересня 2012 10:04