Головного по лісах Чебана і захисника природи Баглея попросили 'на вихід' з влади

Головного по лісах Чебана і захисника природи Баглея попросили "на вихід" з влади

24.03.2014, 19:37

У понеділок зранку голова Чернівецької ОДА «попросив» заяву на звільненні від головного лісового керівника тов. Чебана і начальника управління охорони навколишнього середовища тов. Баглея. Вони написали. Про це повідомила газета "Час".  А ось один із тих, хто контролює і карає за незаконну вирубку лісу, активний член партії регіонів, начальник екоінспекції Василь Дутчак досі на посаді. Бо він напряму підпорядкований міністерству екології. А міністром екології сьогодні є свободівець Мохник. Як вживуться надалі регіонал зі свободівцем?

На апаратній нараді у понеділок вранці новий губернатор Чернівецької ОДА заявив: 

"Перше, що хочу у всіх попросити - не саботувати роботу, бо відомо, що за останній час нагадує те, що хтось частково намагається недопрацьовувати або надавати мені нереальні показники в роботі. Перше, що необхідно зробити - я повинен розуміти і знати, який стан речей є нині в області. Тому я прошу: усі довідки та показники, все має бути динамічне, порівняльне і в тенденціях", - додав Ванзуряк.

"Я розумію, що всі чекають на якісь кадрові чистки. Так, вони будуть. Вони будуть і будуть дуже суттєвими. Але не змушуйте мене робити це набагато швидше, ніж це потрібно буде зробити. Я з кожним переговорю, з кожним матиму особисту розмову, кожного викличу особисто. Гадаю, ми всі питання вирішимо", - сказав новий губернатор.

За матеріалами chas.cv.ua та molbuk.ua

Довідка BukNews:

Насправді заяву на звільнення начальник Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Ігор Чебан написав ще у лютому, після вбивства людей на Майдані у Києві. Про що BukNews повідомила прес-служба управління.

"З метою зняття напруги навколо лісового господарства Буковини, яка виникла через останні події в Україні, керівництвом Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства та директорами шести підпорядкованих лісогосподарських підприємств прийнято рішення написати заяви про звільнення із займаних посад. Так само вчинили окремі директори лісогосподарських підприємств АПК.

"Ми сподіваємося, що такий крок зупинить тиск на трудові колективи підприємств, і лісгоспи продовжать далі свою роботу в звичайному виробничому ритмі. Не зважаючи на політичні та революційні перипетії, лісова галузь повинна працювати. Ми просимо громадських активістів не перешкоджати рядовим працівникам лісогосподарських підприємств виконувати їхню роботу", - повідомили в управлінні.

Заяви на звільнення зокрема написали начальник управління Ігор Чебан, його перший заступник та керівники низки лісгоспів області.

Чи написав тоді ж подібну заяву начальник управління охорони навколишнього середовища Борис Баглей BukNews невідомо

1


КОМЕНТАРІ (11)

До чого тут Ванзуряк? Чебан написав заяву на звільнення ще задовго до його призначення. Порядний,до речі, молодий чоловік. І, між іншим, позапартійний. 

avatar

лісівник

24 березня 2014 17:48

Несправедливо так чинити з Чебаном. Він єдиний витримав тиск Папієва і не пішов йому на поступки. Держслужбовці всі про це знають. І Тимофєєв  не зламався під пресом Папієва.  А ви їх на вулицю.  Попитали б у лісівників, рядових, нормальні ці хлопці, чи ні. 

avatar

Не справедливо

24 березня 2014 18:40

Ігор Дмитрович високо професійна і порядна людина! Зняти с посади такого фахівця є дія безвідповідальна, безглузда, безпідставна (принамні не аргументовна документально) та не гідна ніби то не зангажованого керівництва області!

avatar

Дорожник

24 березня 2014 19:18

Баглей (вухлей, в народі) прийшовши в управління екології хвалився, що воно більше народу звільнило чим допомогло... і над ним меч занісся!!!

avatar

еколог

24 березня 2014 19:47

Як то Чебанова жінка його захищає! Хоче вже і Ванзуряком керувати! На всіх сайтах одне і теж пише "порядна і високваліфікована людина". Яке там,татко купив посаду у Папієва і Сівця,і далеко не "!позапартійний",а регіонал заклятий.

avatar

ЛІС

24 березня 2014 20:52

І купить і цього,не переживайте. То преспособленці ще ті,маму рідну за посаду продадуть,а як влада зміниться то і перепродадуть.

avatar

k

24 березня 2014 20:55

Я  ніколи  не  думав,  що  Ванзуряк  ДУРЕНЬ  в  такій  мірі! Звільнити  в  такий  час  відмінних  спеціалістів.  спираючись  на наклепи?  Згодьтесь- це  не  від  великого  розуму!  Через  три  місяці,  на  голову  сьогоднішнього  губернатора  будуть  лить  бруд,  подібні  йому сьогодні!  Чебан  і Баглей  - спеціалісти  високого  рівня  і  ВОНИ БУДУТЬ  знову  потрібні!  А  ось  Ванзуряк  через  три  місяці- буде  на  смітнику!

avatar

Степан

24 березня 2014 21:11

Ванзуряк молодець так тримати банду геть?

avatar

24 березня 2014 21:36

Сняли бы уже Директора Черновицкой Дирекции  Цюпака Я С с его Замами   нужно что то менять в этой стране а не жить по совковым правилам (Регионал Цюпак ) освободи уже свое место а то устроил по приводили своих родствеников ,жен тещь  .Люди бояться жалываться   бояться работу потерять  одни преданные пенсионеры остались и инвалиды  ,таким   есть что терять ,а Хорошо  работать на Почте иметь и пенсию и зарплату,бегать по Больничным когда ему это нужно последние 5   лет  ,либо работа    либо пенсия .Сколько ты людей Цюпак оставил без работы   по сокращал людей в Черновицкой области по раенам и селам ,и премию за это получал регулярно .Кто был с Регионами нужно увольнять ,и имеют бизнес  на Калинке  зам Цюпака при бизнесе на базаре .

avatar

Андрей

24 березня 2014 21:44

avatar

оксі

24 березня 2014 23:15

Який то Чебан "відмінний спеціаліст"? Тато купив йому спочатку головного інженера,а потім і начальника управління,а до того він був звичайнісіньким колядником,ходив лісами і дань збирав. До речі,був самим дорогим перевіряючим за історію управління- ніби простий інженер був,а ставки були як у міністра,з малими сумами до нього не було що і підходити,а от з крупняком будьласка.

avatar

л

25 березня 2014 07:04