Голова Чернівецької обласної ради привітав вихованців Магальського будинку-інтернату з Днем Святого Миколая

Голова Чернівецької обласної ради привітав вихованців Магальського будинку-інтернату з Днем Святого Миколая

19.12.2017, 22:02

Сьогодні, 19 грудня, голова крайового парламенту Буковини відвідав дитячий будинок-інтернат, що у с.Магала Новоселицького району, де привітав з Днем Святого Миколая вихованців закладу та передав їм солодощі та подарунки. У свою чергу вихованці Магальського будинку-інтернату підготували для гостей та своїх товаришів святковий концерт.

«На сьогоднішнє свято діти чекають з особливим нетерпінням, адже цього дня Святий Миколай завжди приносить гарні подарунки чемним та слухняним діткам. Знаю напевно, що серед вас немає неслухняних та нечемних дітей. Тож вітаю усіх вас зі святом та бажаю міцного здоров’я, Божої ласки та здійснення найзаповітніших мрій!», – відзначив Іван Мунтян.

«Знаю, що вам випала нелегка доля, адже кожен день – це випробування для вас. Водночас, я радий, що ви не втратили віру в себе та віру в Бога, який щодня допомагає долати ці випробування. Дякую усім учасникам сьогоднішнього свята за теплу зустріч, чарівні вірші та пісні, щирі та непідробні посмішки», – додав керівник представницької влади краю, звертаючись до вихованців будинку-інтернату.

Відтак, посадовець разом із директором установи Михайлом Зайделом оглянув спальний корпус, ігрові та класні кімнати будинку-інтернату.

«Відчувається, що колектив закладу працює не просто за зарплату, а віддає закладу та його вихованцям тепло своїх сердець. Обіцяю вам підтримку обласної ради у питанні завершення будівництва нового реабілітаційного корпусу. Для цього необхідно трохи більше одного мільйона гривень. Переконаний, що ми знайдемо ці кошти», – підсумував Іван Мунтян.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1