Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян зустрівся з командуванням 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян зустрівся з командуванням 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади

10.05.2018, 21:18

Сьогодні, 10 травня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян взяв участь у зустрічі з командиром 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України Василем Зубаничем та Дмитром Лисюком – командиром 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону вказаної бригади, особовий склад якого після виконання завдань командування у зоні бойових дій на Сході України повернувся на місце постійної дислокації у Садгірському районі м. Чернівців.

Обговорено питання будівництва двох казарм для військовослужбовців на території військового містечка, де нині дислокується 8-й окремий гірсько-штурмовий батальйон, та облаштування їх побуту.

«Першочергове завдання, яке стоїть перед усіма нами – зведення двох казарм для особового складу. Адже зараз військові, що пройшли майже всі гарячі точки на Сході України, мають неабиякий бойовий досвід та безліч державних, нагород живуть у польових наметах на території військового містечка. Тому хочу запевнити, що крайова представницька влада зробить усе залежне, аби якнайшвидше покращити умови, у яких живуть наші захисники. Гадаю, що буковинські волонтери та благодійники також не залишаться осторонь», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до Василя Зубанича та Дмитра Лисюка.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

1