Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів нараду з керівниками інтернатних закладів області

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів нараду з керівниками інтернатних закладів області

31.01.2019, 00:33

Нараду з питань забезпечення стабільної роботи обласних психоневрологічних будинків-інтернатів, належного утримання їх приміщень та надання якісних послуг відповідній категорії громадян провів сьогодні, 30 січня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Звертаючись до керівників вказаних обласних комунальних установ, посадовець наголосив на тому, що їх підопічні чи не найбільше потребують сторонньої допомоги та турботи. Саме тому спільним завданням обласної ради як засновника та органу управління відповідних інтернатних закладів та адміністрації останніх є забезпечення комфортних умов перебування та дбайливого ставлення до їх підопічних.

Під час наради обговорено наявні в установах проблемні питання, які в основному, полягають у необхідності проведення поточного та капітального ремонту приміщень, а також завершення будівництва чи будівництва додаткових приміщень для задоволення наявних потреба згаданих інтернатних закладів.

Учасниками наради також відзначено, що саме впродовж минулих трьох років з обласного бюджету було виділено чи не найбільше коштів для проведення ремонтно-будівельних робіт, заміни інженерних мереж та реалізації комплексу енергозберігаючих заходів у вказаних закладах.

«Хочу запевнити, що депутатський корпус обласної ради і надалі приділятиме належну увагу питанням життєдіяльності обласних психоневрологічних будинків-інтернатів та опікуватиметься долею їх підопічних», – відзначив насамкінець Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Хоча б один раз приїхав би подивився умови. Язиком тріпати у себе в кабінеті уміє, толку ніякого більше.

avatar

Чеботар

31 січня 2019 06:39

По-моєму, він якраз найбільше приділяє уваги проблемам комунальних установ з усього наявного керівництва

avatar

Ника

31 січня 2019 11:43