ГО «Козацька звитяга» та «Ніхто Крім нас» кличуть молодь на розмову

ГО «Козацька звитяга» та «Ніхто Крім нас» кличуть молодь на розмову

04.08.2014, 22:16

       З огляду на проведення часткової мобілізації в особливий період в Чернівецькій області, громадські організації «Козацька звитяга» та ВГО «Ніхто Крім нас» в Чернівецькій області звертаються до всіх небайдужих до долі нашого краю та держави в цілому молодих людей призовного віку від 19 років і вище прийти на зустріч з представниками Чернівецького прикордонного загону, учасниками бойових дій та військового комісаріату для проведення роз’яснювальної розмови щодо мобілізації до Чернівецького прикордонного загону та в інші військові формування. 

     На сьогодні ми прекрасно розуміємо ситуацію, яка склалася в державі в цілому. Наші хлопці на Сході України не мають можливості потрапити навіть у відпустку не говорячи про ротацію лише тому, що їх немає кому замінити. Замість цього ми бачимо блокування, перекриття тощо. Так, ми виступаємо за те, щоб всі згідно військового обов’язку, а не посад йшли до лав ЗСУ.  Спільно будемо вимагати від держави в повному обсязі матеріально технічного та фінансового забезпечення всіх військовослужбовців і за рахунок олігархів також, які тривалий час разом з чиновниками обкрадали нашу державу. З часів незалежності ми жили в мирі, навіть не думаючи про те, що саме Росія встромить ножа нам в спину. Ми прекрасно розуміємо, що основна вина у всьому, що відбувається лежить на політиках. Вони, лише вони із-за невміння домовлятися починають всі війни, але на жаль закінчують їх військові.

    Зараз як ніколи зависла загроза над нами всіма, яку не всі на сьогодні розуміють. Але, коли зрозуміють буде вже пізно, бо ворог буде біля вашого порогу.

    Тому просимо всіх небайдужих у вівторок 5 серпня 2014 року  на 18.00 прийти в приміщення Центрального Палацу культури, Театральна площа,5 та отримати повну інформацію щодо мобілізаційних процесів на Буковині, щоби в подальшому уникнути непорозумінь.

РАЗОМ МИ СИЛА. НІХТО КРІМ НАС.

Починаючи з 2 по 12 липня 2014 року на території військового полігону «Прибан» представники ВГО «Ніхто Крім Нас» в Чернівецькій області проводять військово-спортивний табір «Ніхто Крім Нас». Участь в заходах приймуть близько 100 молодих Буковинців віком від 14 до 17 років. Програмою табору передбачено насичений графік військового розпорядку дня. Молодь буде навчатися практично всьому, що потрібно в екстремальних умовах для виживання тощо.

Прес-служба ВГО «Ніхто Крім нас» та ГО «Козацька Звитяга» в Чернівецькій області.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Шукаєте лохів? Вважаю, що ці провокатори - "агітатори" повинні вже бути давно мобілізовані і з таким самим натхненням, як тут розпинаються, захищати Батьківщину від ворога. Але ні, вони будуть шукати молодих патріотів і посилати їх на бойню.\, і робити собі піар типу "куля в лоб". 

avatar

Чернівчанин

04 серпня 2014 21:19

особливо такий гівнюк, який більше всіх триндить, зо що отримує немалі гроші, а сам ховається за спинами молоді разом з "аля козаками контробандистами"

avatar

гість чернівцанину

04 серпня 2014 22:46

Та ці хлопці ,хоч конкретними справами займаються .а ви  граєте в тролів на замовлення та ховаєтесь за жіночі спідниці. А скільки вам сплачують за таку писанину?

avatar

патріот

04 серпня 2014 23:00

хлопцям по 14-17 років!!! в армію беруть з 18. Вони МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!!

avatar

Вован

04 серпня 2014 23:23

ти кулявлобска курво хоч роби собі фото з пістолем,хоч з хером

всеодно залишишся кулявлобскою курвою

avatar

кулявлобу 1,2

05 серпня 2014 09:04

Інформація щодо затримання прикордонниками з контрабандою підтвержена!

avatar

красноільск

05 серпня 2014 23:08