'Гірше ви вже все одно не зробите'. Чернівчани вимагають від Продана і Бешлея не знущатися з людей і відкрити проспект для громадського транспорту

"Гірше ви вже все одно не зробите". Чернівчани вимагають від Продана і Бешлея не знущатися з людей і відкрити проспект для громадського транспорту

18.12.2018, 09:40

Припиніть знущатись з людей. Відкрийте Проспект для проїзду хоча б громадського транспорту! - вимагає чернівчанин Ivan Patarak, - звертаючись до секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана і директора департаменту ЖКГ Володимира Бешлея. 

"З Героїв Майдану ви теж асфальт зідрали, але ж рух не перекрили! Так і тут зробіть. Пустіть громадський транспорт, - обґрунтовує свою вимогу чернівчанин. - Чому люди повинні страждати від вашого рішення ремонтувати дорогу взимку? Тисячі людей позбавлені сполучення. А це інваліди, мами з маленькими дітьми, пенсіонери і, звісно, працюючі люди! Усі вони щодня шукають спосіб добратись до місця призначення! Гірше ви вже все одно не зробите. До весни чекати ще три місяці. Тому, прийміть рішення пустити громадський транспорт по Проспекту!

ДОВІДКОВО: 

У Чернівцях через негоду на всіх основних вулицях ускладнено рух транспорту. На Хотинській, Героїв Майдану, Головній, Руській та на проспекті Незалежності – затори.

Місцями снігоприбиральна техніка працює, але все-одно на більшості магістралей стан дорожнього покриття незадовільний.

Також чернівчани скаржаться на неприбрані тротуари.

Через сніг рух пішоходів теж ускладнено, - повідомляє https://tva.ua/. 

1