«Чернівцігаз збут» першим серед 16 облгазів Фірташа програв апеляцію: буковинці можуть стягнути з компанії шкоду у подвійному розмірі

«Чернівцігаз збут» першим серед 16 облгазів Фірташа програв апеляцію: буковинці можуть стягнути з компанії шкоду у подвійному розмірі

05.12.2020, 18:30

Мешканці Чернівецької області, в яких постачальником природного газу упродовж 2018-2019 років була компанія "Чернівцігаз Збут", можуть вимагати у постачальника газу відшкодування шкоди у подвійному розмірі за додаткові нарахування у платіжках.

Про це повідомляє Ліга антитрасту, пише molbuk.ua

Зазначається, що завдяки рішенню суду, який не задовольнив апеляцію компанії "Чернівцігаз Збут", фірма має сплатити штраф та зробити перерахунок в платіжках.

"Крім цього мешканці Чернівецької області, постачальником природного газу яких у 2018 – 2019 роках був "Чернівцігаз збут", та які отримували платіжки із завищеними обсягами газу, ніж показував їхній лічильник, мають право на відшкодування шкоди у подвійному розмірі. Для цього необхідно звернутись з відповідним позовом до суду", – йдеться у повідомленні.



Раніше повідомлялося, що компанія "Чернівцігаз Збут" програла апеляцію у справі щодо нарахування побутовим споживачам плати за газ, вищої за показники лічильників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Фірташа не можуть наїстися: доставка газу для буковинців може подорожчати на 70%

1