Галиць власним прикладом закликав вболівати за українську збірну (ФОТО)

Галиць власним прикладом закликав вболівати за українську збірну (ФОТО)

12.06.2012, 02:18

Перший заступник голови облдержадміністрації Георгій Галиць закликав чернівецьких уболівальників, які сьогодні прийдуть у фан-зону на площі Філармонії Чернівців та інші публічні фан-зони на матч української збірної, озброїтися національною символікою, повідомляє прес-служба ОДА.

«Підтримка першої участі збірної України у фінальній частині чемпіонату Європи з футболу має супроводжуватися українським патріотичним духом, - цитує лова чиновника прес-служба. – Ця акція сприятиме об`єднанню українців в передчутті тріумфу національної футбольної команди».

За інформацією порталу «Чернівці. Коментарі», віцегубернатор і на відкритті ЕВРО-2012 був у фан-зоні в кепці UKRAINE

Трансляція матчів у фан-зоні Чернівців опинилася під загрозою. Через борги перед обленерго.  У Чернівцях трансляція матчів Євро-2012 у фан-зоні опинилася під загрозою, оскільки енергопостачальники через борги мали намір призупинити подачу електроенергії на монітор, встановлений на площі. У цьому сьогодні, 11 червня, зізнався перший заступник голови облдержадміністрації Георгій Галиць.

- Господарські питання зі споживачами будете вирішувати іншими методами і в інший час. Для цього не треба використовувати престижний футбольний турнір. Вболівальники, які хочуть дивитися матчі європейського футбольного чемпіонату у фан-зоні не можуть бути заручниками господарських стосунків, - підкреслив Георгій Галиць.

Фото «Чернівці. Коментарі»

1