Галиць обізвав Бурбака з Москалем неуками

Галиць обізвав Бурбака з Москалем неуками

04.01.2012, 21:28

А їхній позов стосовно бюджету - повним маразмом.

- Читав позовну заяву. Що можу сказати? Це повний маразм. Якщо взяти до уваги, що документ писали два юристи - Максим Бурбак має юридичну освіту, а Геннадій Москаль має навіть звання заслуженого юриста, - то цей позов є оцінкою їхніх професійних правових здібностей. Гадаю, ця акція ні до чого не призведе, бо той документ нічого спільного з позовом не має. Це чергова політична декларація, оформлена у вигляді позову, - зазначив перший заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Георгій Галиць.

Як відомо, керівник фракції "Фронту Змін" Максим Бурбак подав до суду позов з вимогою скасувати як незаконне рішення сесії облради про обласний бюджет на 2012. Крім того, у позові опозиція вимагає суд спонукати депутатів обрати голову Чернівецької обласної ради.

За матеріалами: Молодий буковинець



КОМЕНТАРІ (10)

Прочитав коментар в "Молодому буковинці" до такої ж заяви.  Повністю погоджуюсь. Галиць просто піариться. Рішення про затвердження обласного бюджету так і немає. Схвалення бюджету - це не затвердження. Бурбак суд виграє.

 

avatar

Юрист

04 січня 2012 17:44

Грішка ніколи не відрізнявся розумом. Воно й зараз видно по його спитій і жирній харі, що там мозгів нема. На такі дурні заяви він тільки і здатний. Стидно що такі придурки нами керують.

avatar

Земляк Галиця

04 січня 2012 17:49

Дубарь, ви батюшка халиць, і все. А якщо дурний, то і мовчи

avatar

Юрій

04 січня 2012 18:12

Не погоджуюсь, бо знаю Галиця. Та якби не він, то в області нічого б купи не трималося, він без слюнів і без панібраства каже в очі паскудникові, що він паскудник, і не боїться казати так як є, а не так як комусь треба. Твердий чоловік. І добре, що не вибирає особливо слів про таких політиканів, як Москаль. Ви подивіться по телевізору, та Москаль щоби якесь більш менш зрозуміле речення сказати, аж очі вивертає і вони в нього аж на лоб лізуть. Неграмотне воно і в генеральських погонах не грамотне.

avatar

землякові Галиця

04 січня 2012 18:14

А фотка справді шикарна. І не вір після цього, що на лиці все написано. А от щодо того, що Бурбак виграє - сімніваюся. І не того, що позов поганий. Просто треба знати цього слимака огородника, який сцить зі страху перед будь-якою владою. Ці судді тільки помаранчевих не боялися. Боті справді виходить вели себе більш демократично. І це доконаний факт.

avatar

фізіономіст

04 січня 2012 18:16

Таки природа відпочила конкретно. Просто ілюстрація з підручника з патанатомії і психічних розладів. Фотографу - зараховано ;).

avatar

Махно

05 січня 2012 01:52

 Коли аргументів нема, то починають просто кидатися словами на кшталт "маразм". Нема аргументів, Галиць! От і нервуєш. Аргументи в студію. Чи голова Галиця їх вже не народжує?  Маразм?

avatar

струм

05 січня 2012 09:39

Ой какой симпатяга на фото. Вот разница. На западе деньги  используют, чтоб культуррно расти, следить за здоровьем. А эти  только уродуют себя. Блядь, сколько ж надо выпить и сожрать, чтоб фейс в такое состояние привести. Постись, красавчег!

avatar

читач

05 січня 2012 09:48

Вітання всім красеням і геніям, особливо помітно по коментарях, одне бла-бла-бла, тільки позов від того кращим не стане, на жаль

avatar

Грум

06 січня 2012 14:02

А я якраз думаю навпаки. Це у Галиця загальні слова. Ну, що це за оцінка. Де аргументи? А процедуру ухвалення бюджету вони таки порушили. І з питань процедури він нічого конкретного не сказав. А диявол якраз ховається у деталях. І якби у нас суди судили по закону, а не як Папієв попросить, то Бурбав би виграв свій позов.

avatar

Петро

06 січня 2012 14:22