Гайничеру поcтавив Лібанову в один ряд з Пан Гі Муном, а Довганичу пообіцяв контракт і відібрані у Михайлішина приміщення книгарень (+відео)

Гайничеру поcтавив Лібанову в один ряд з Пан Гі Муном, а Довганичу пообіцяв контракт і відібрані у Михайлішина приміщення книгарень (+відео)

25.09.2013, 00:35

Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру підтвердив, що з Віктором Довганичем (на фото) буде укладено  трудову угоду і він стане т.в.о. гендиректора обласного комунального підприємства «Буковинська книга». Хоча поки що це ще не сталося. Позаяк комісія, яка дала добро на його призначення,  не підготувала всі необхідні документи.

-          Але безумовно я, згідно зі своїми повноваженнями, підпишу розпорядження  про призначення пана Довганича виконувачем обов’язки керівника Буковинської книги, - сказав Михайло Гайничеру, відповідаючи на питання BukNews. - Хочу сказати, що серед об’єктів міської власності, про яку ви мене питали, всі приміщення, у яких розташовані книгарні, відповідно до того переліку 1991-го року, є приміщеннями обласної комунальної власності. І якщо в процесі наших намагань привести права на власніcть у відповідність до закону ці приміщення перейдуть до обласної комунальної власності, то я буду особисто ініціювати, щоб вони були передані на баланс цьому комунальному підприємству. І це буде зроблено всупереч усім тим заявам, які робив спочатку депутат обласної, а тепер народний депутат  – що реорганізація книгарень нібито робиться для приватизації привабливих об’єктів, які вони займають.  Тобто щоб вони не сплачували ніякої орендної плати. Це в повноваженнях обласної ради. А сьогодні, як відомо, вони таку оренду місту сплачують.  І це також буде внеском обласної ради в розвиток книжкової торгівлі. Безумовно, якщо зі мною погодиться профільна комісія і депутати обласної ради. Але я чомусь переконаний, що таке станеться. І ці книжкові магазини будуть. Це істотно зміцнить матеріальну базу книжкової торгівлі.

Депутат Бурбак скористався Вашою пропозицією і вніс іншу кандидатуру на посаду генерального директора «Буковинської книги». Що буде з цією людиною? - поцыкавився BukNews.

-          Я з великою повагою ставлюся до всіх пропозицій, але з таким же успіхом шановний народний депутат міг подати кандидатуру Генерального секретаря ООН, - відповів Михайло Гайничеру. - Або начальника якогось ЖРЕПа. Тому що ні в першому, ні в другому випадку немає ні згоди Лібанової, ні згоди Пан Гі Муна. Тобто подавати можна, але без їхньої згоди… немає її згоди. Якщо би до цього була прикладена заява пані Лібанової, що вона хоче, то ми б обов’язково розглядали цю кандидатуру. А так юридичних наслідків цей піар хід немає. Бо немає заяви претендента, на якого вказав народний депутат».

1


КОМЕНТАРІ (1)

Яке йшло, таке й здибало!!!

avatar

Чернівчанин

24 вересня 2013 20:37