Гайничеру не сподобався жарт Курка про його політичну пенсію

Гайничеру не сподобався жарт Курка про його політичну пенсію

17.10.2015, 00:51

Лише вчора перший заступник голови Чернівецької обласної ради Ярослав Курко розповів у ФБ про участь в урочистостях з нагоди професійного свята працівників харчової та переробної промисловості краю

- Саме так підкреслив важливість і значущість професії багатотисячного загону представників харчової та переробної промисловості краю, вітаючи їх з професійним святом. На відміну від влади (виконавчої і представницької), представники профспілок в "навантаження" до почесних грамот дарували ще й конверти із певним грошовим еквівалентом, - написав перший заступник голови Чернівецької обласної ради Ярослав Курко. - Щоб знівелювати дискримінаційні закиди в бік представницької влади краю щодо меншовартості їх подарунків, зауважив, що цінність грамот облради зростає, в зв"язку з їх очевидною ексклюзивністю: адже керівники, які їх підписують і вручають роблять це чи не в останнє...Не всі зрозуміли, десь почуття гумору пропало...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній регіонал Гайничеру вважає, що вчинив правильно, коли не подав у відставку на вимогу Майдану

А вже сьогодні Чернівецька обласна організації політичної партії «НАШ КРАЙ» розповсюдила заяву щодо недостойної поведінки першого заступника голови Чернівецької обласної ради Ярослава Курка.

Посадовцю місцевого самоврядування, зокрема, докоряють за жарт про Михайла Гайничеру. "Вручаючи від імені Чернівецької обласної ради Почесні грамоти представникам харчової промисловості краю, Ярослав Курко дозволив собі зневажливі висловлювання на адресу свого колеги, голови Чернівецької облради Михайла Гайничеру... Зрозуміло, що не п. Курку вирішувати, хто в подальшому буде очолювати Чернівецьку обласну раду, ", - йдеться в заяві. - Михайло Гайничеру на нинішніх виборах до органів місцевої влади іде першим кандидатом у депутати до Чернівецької обласної ради від політичної партії «НАШ КРАЙ». Розцінюємо озвучений випадок з Ярославом Курком як прояв з його боку брудної політичної боротьби".

1


КОМЕНТАРІ (1)

Представники партії регіонів вже достатньо ощасливили і Україну і буковинців.   Члени цієї партії  мають відповідати за ту розруху і злочини які партія завдала державі.  Партійний корабель знищив Майдан. А щури втекли і перефарбувалися. Зараз це Опозиційний блок, Наш край.....Передусім це злочинці, для яких влада це все. Це нелюди для яких немає жодних моральних перепон. Хто поверне дітям їхніх батьків які загинули? НЕНАВИДЖУ, НЕНАВИДЖУ. Будьте ви  прокляті, гади. Подавіться своїми маєтками і статками.  

avatar

влад

17 жовтня 2015 08:59