Гайничеру, Мунтян і Мельничук зустрінуться з журналістами

Гайничеру, Мунтян і Мельничук зустрінуться з журналістами

24.12.2013, 12:49

24 грудня, о 12.00 в залі засідань облдержадміністрації та обласної ради (вул. Грушевського, 1 каб. 301) відбудеться прес-конференція голови обласної ради Михайла Гайничеру за підсумками роботи 20-ї сесії обласної ради.

У вівторок, 24 грудня, голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян поділиться з журналістами баченням політичної ситуації в області та Україні.

Прес-конференція Івана Мунтяна відбудеться в офісі обласної організації партії ВО «Батьківщина» (м. Чернівці, вул. Кафедральна, 8/1). Початок о 14 год. Запрошуються представники ЗМІ.

У середу, 25 грудня 2013 року, об 11.00 в конференц-залі Українського народного дому (вул. Ломоносова, 2) відбудеться прес-конференція голови Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Віталія Мельничука з приводу перших результатів мобілізаційної кампанії до Києва.

Під час заходу планується надати звіт щодо зібраних та витрачених коштів, здійснену роботу організації та інформацію про подальші плани обласного осередку ВО «Свобода».

Запрошуються представники засобів масової інформації.

1