Гайничеру хоче лишити Маніліча у спадщину новій раді, а собі виторговує місце голови майнової комісії

Гайничеру хоче лишити Маніліча у спадщину новій раді, а собі виторговує місце голови майнової комісії

29.11.2015, 01:03

Навіть під завісу своєї скандальної діяльності окремі високопосадовці Чернівецької обласної ради не полишають спроб обвести круг пальця громаду. Остання витівка, про яку повідомляють джерела BukNews, спроба відтворити зв'язку між нинішніми головою обласної ради Михайлом Гайничеру і його заступником Валентином Манілічем в умовах дільності нової ради. 

І Гайничеру, і Маніліч балотувалися до складу нової ради від партії колишніх регіоналів і тушок "Наш край". Михайло Гайничеру навіть очолював її обласний список. Тому автоматично потрапив до складу ради, після того  як "Наш край" набрав необхідну кількість голосів. Зате Валентину Михайловичу поталанило значно менше. Відтак було вирішено, що цього разу керівний дует з крісел у президії сесійної зали має плавно пересісти у крісла  начальника управління і голови постійної комісії.

Схема передбачає, що поки ще чинний голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру - ледь не в останні години своїх владних повноважень - має призначити Валентина Маніліча начальником управління з питань забезпечення повноважень щодо управління об’єктами спільної власності виконавчого апарату обласної ради, а сам згодом зайняти посаду керівника постійної комісії з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ та міст області.

Таким чином новому керівництву постреволюційної обласної ради дістанеться головний біль із фактично залишеним у спадщину начальником ключового управління, якого не так просто буде звільнити з посади. А вправному і перевіреному часом дуету у складі панів Гайничеру й Маніліча відійде контроль над усім комунальним майном області.  

І взагалі: поки засліплені майбутньою спікеріадою містечкого гатунку претенденти на керівне крісло у раді ділять шкуру ще не впольованого ведмедя, у раді відбуваються набагато захоплюючі процеси. Чого лише варта пропозиція забрати у нинішньої комісії з питань охорони навколишнього середовища, природокористування та земельних відносин питання земельних відносин і передати їх у відання комісії з агропромислового комплексу, на керівництво в якому, звісно ж, будуть претендувати представники Аграрної партії. 

1


КОМЕНТАРІ (13)

Обеих   старых  пердунов-бездельников  гнать  с  руководящих  постов   в  шею.  Деньги  области,  под  их  бестолковым  руководством,   чаще  всего  возвращались  в  бюджет.

avatar

НВ

29 листопада 2015 08:36

Пропоную створити в обласній раді Мавзолей. І цих старих хричів навіть не виносити вперед ногами.Хай там і залишаються, а депутати перед кожним засіданням хай медитують перед мощами.

avatar

влад

29 листопада 2015 09:07

Пропозиція- "люкс"!  Єдине-  Папієва  залити  в   бетон,  рило  закрити  стеклом,  щоби  було  видко,  але  не   коптів.

avatar

Буковинець для влада

29 листопада 2015 10:56

Якщо Гайнічеру це зробить( призначе Маніліча в останній свій день), то громадські активісти винесуть його з ради і проведуть таку не приємну, але дієву сміттєву люстрацію!!! Як сміття призначати, то йому не смердить, тоді хай в сміттєвому баці посидить!

avatar

Громада

29 листопада 2015 12:14

стопееееее, че налетели как мухи??????? я хто это такой обиженный, я бы аже сказал, обделенный???????? 

Давайте пусть джерела букнюз может посоветуют кого-то на эти серьезные должности?????!!!! 

avatar

5

29 листопада 2015 22:31

може хай гайничеру курка назначить на цю посаду, той ще там вкраде 150-200 тис гривень,

avatar

5

29 листопада 2015 22:33

Новый голова, хай і призначає нових керівників. А призначати в останній день корупціонера( згідно з рішенням суду) - це злочин! За який потрібно буде відповідати перед громадою Буковини як мінімум. 

Завтра будемо уважними, щоб не допустити такої нахабності!

avatar

Громадяеський актив

29 листопада 2015 22:56

Не смішіть мої капці - не так просто буде звільнити! Було би БАЖАННЯ!!! Навіть Мати Терезу можна за бажання знайти за що звільнити! Бо за те, що Маніліч досі у своєму кріслі треба подякувати Фищуку!

avatar

Йося Цікєль

30 листопада 2015 00:33

Я думаю, что Манилич молодец и справиться с поставленными перед ним задачами.

avatar

/

30 листопада 2015 09:48

Така грозна стаття))) мабуть Курку жаба давить, та й він і замовляє дріб'язкові статті.  Пам'ятаю як він намагався підсадити Маніліча, в кризовий стан країни вимолив собі посаду і зарплату,  вкрав держгроші.... А тепер виходить він - у смітник!) так і треба, а ці жалюгідні спроби... ну що ж ... чим би ви не тішились аби щасливі були.

avatar

буковинка

30 листопада 2015 10:04

Люди схаменіться!!! Будь кого, але не людину який цілував руки ПР, а потім судом визнаний КОРУПЦІОНЕРОМ!!! Як можна офіційного корупціонера назначити керувати майном області? Те саме що кинути щуку в річку.

 Це абсурд. І хто хоче призначити? старий представник ПР, якому пора на політичний смітник!

зупиніться поки не пізно, людей вже не зупинити!

 

avatar

До голови

30 листопада 2015 10:58

Дивлюсь, тут сидять одні безтолкові, що і самі не працюють і другим не дають. Сенс життя - когось брудом полити чи образити і з вудчуттям виконаного обов'язку лежати на дивані. Ганьба.

avatar

Глядач

30 листопада 2015 11:53

О чем пишет автор статьи? Оставьте в покое громаду. Поверьте, ей уже в печенках сидят ваши интриги. Скажите правду как есть, что если вас не посадили в кресло, так пусть оно уж не достанется никому! вы только раскидывветесь громкими беспочвенными названиями и раздражаете нас.

avatar

!!!

30 листопада 2015 15:16