Жителів лівобережжя Херсонщини просять зберігати окупаційну пресу

Жителів лівобережжя Херсонщини просять зберігати окупаційну пресу

18.07.2023, 08:49

Жителів лівобережжя Херсонщини закликають зберігати газети, які видають російські пропагандисти.

Про це під час ефіру програми "Люди нашого краю" повідомив представник Інституту масової інформації в Херсонській області Сергій Нікітенко, пише МОСТ.

"Закликаю мешканців тимчасово окупованої Херсонщини збирати ці газети. Вони будуть нам потрібні для роботи пізніше, в тому числі для притягнення пропагандистів, які видавали газети, до відповідальності. Пропаганда війни – це теж злочин, і за нього люди мають бути покарані", – наголосив Нікітенко.

Також, якщо хтось із жителів деокупованої Херсонщини зберіг окупаційну пресу та хоче передати її журналістам, про це можна повідомити, написавши на пошту МОСТу most.ks.ua(равлик)gmail.com або залишивши запит у чат-боті в Telegram (равлик)moct_bot.

Як повідомляв ІМІ, на Харківщині співробітники СБУ затримали жительку Ізюма, яка під час окупації міста очолила створене окупантами місцеве "управління праці і соціальної політики". На цій "посаді" вона намагалася схиляти людей до підтримки росіян через видавання "гумдопомоги" й поширювала пропагандистські газети з РФ.

Джерело: https://imi.org.ua/news/zhyteliv-livoberezhzhya-hersonshhyny-prosyat-zberigaty-okupatsijnu-presu-i54099

1