Журналісти Антоніна Тарасова, Микола Шапка та Анатолій Ісак відзначені «За заслуги перед Буковиною»

Журналісти Антоніна Тарасова, Микола Шапка та Анатолій Ісак відзначені «За заслуги перед Буковиною»

05.06.2018, 21:54

У переддень професійного свята «четвертої влади» голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав представників буковинських ЗМІ, найдостойніших з яких нагородив Почесними грамотами обласної ради.

У свою чергу головного редактора газети «Газета польська Буковини» Антоніну Тарасову та головного редактора Глибоцької районної газети «Новий день» Миколу Шапку нагородив Почесними відзнаками обласної ради «За заслуги перед Буковиною».

Іван Мунтян відзначив, що сучасна журналістика потребує від людей, які вирішили присвятити своє життя захисту права людини на отримання об’єктивної інформації, найвищих професійних та особистих якостей, а також принципової громадянської позиції. Адже сьогодні ЗМІ не лише подають інформацію про події, але й мають потужний вплив на формування громадської думки, виступаючи своєрідним каналом комунікації між державою та громадою.

З приємністю голова Чернівецької обласної ради наголосив, що представники крайових ЗМІ повністю відповідають цим вимогам часу, тому Буковинська громада за правом ними пишається. Додав, що ще більшу повагу викликає патріотична позиції журналістів нашого краю, які щодня виступають на передньому краї боротьбі у невидимій інформаційній війні з підступним ворогом, що прийшов на нашу землю 4 роки тому.

Посадовець побажав усім медійникам області міцного здоров’я, родинного затишку, Божих благословінь та нових успіхів на інформаційній ниві.

1