Журналіст Василь Гейніш щиро дякує всім, хто відгукнувся на біду його онука

Журналіст Василь Гейніш щиро дякує всім, хто відгукнувся на біду його онука

05.09.2014, 17:29

Спасибі вам, добрі люди

У житті багатьох з нас настають моменти, коли без допомоги, підтримки знайомих і незнайомих, але чуйних людей не обійтись. Трапилось таке і в нашій сім’ї. Раптова і важка недуга полонила онука — маленького Назара Фігури-Гейніша. Довелось звернутись за фінансовою підмогою для лікування дитини за кордоном у ряді ЗМІ Буковини. Ось тоді ще раз підтвердилось, що світ і справді не без добрих людей. Чимало з них, хто як міг, відгукнувся на нашу біду і переказав певні кошти для лікування Назара.

Від усієї сім’ї висловлюю сердечну вдячність благодійникам, депутату Чернівецької міської ради, яка не захотіла назвати себе, а також колегам-журналістам із BukNews, Букінфо, «Доби», «Часу», «Свободи слова», котрі подали у своїх виданнях наше звернення. А також усім добрим людям, про яких я не знаю. Вибачайте, якщо когось не згадав. 

Нехай Бог дарує вам усім міцне здоров’я, щастя, мир і благодать.

Василь Гейніш, заслужений журналіст України.

смт. Глибока.

Раніше ми повідомляли:

Допоможіть важкохворій дитині

Шановні добродії! Маленький житель Глибоки Назар Фігура-Гейніш, якому зараз чотири з половиною роки, раптово захворів важкою формою епілепсії. Всі зусилля батьків та рідних допомогти дитині з лікуванням, на що було затрачено чималі кошти, жодних результатів не дали. Як з’ясувалось, таке захворювання в Україні медикам вилікувати не під силу. Хлопчику можуть допомогти тільки лікарі в Ізраїлі, але для цього потрібна значна сума в доларах США, котрих рідні не мають.

Якщо знайдуться добрі люди, готові допомогти дитині певними коштами на лікування, то вони можуть переказати їх на кредитну картку «ПриватБанку» №5211537411915197 (мати Гейніш Уляна Василівна), Батьки будуть сердечно вдячні благодійникам!

1