Жоден Пушкін, Толстой, Тургенєв, Достоєвський, Чернишевський, Чехов, імена яких до цього часу носять вулиці у 'нацистсько-бандерівських' Чернівцях, не олюднили жодного російського ката-солдата, - думка

Жоден Пушкін, Толстой, Тургенєв, Достоєвський, Чернишевський, Чехов, імена яких до цього часу носять вулиці у "нацистсько-бандерівських" Чернівцях, не олюднили жодного російського ката-солдата, - думка

01.03.2022, 12:59
Жоден Пушкін, Толстой, Тургенєв, Достоєвський, Чернишевський, Чехов, імена яких до цього часу (о, несподіванка!) носять вулиці у "нацистсько-бандерівських" Чернівцях не олюднили жодного російського ката-солдата, який прийшов в нашу країну убивати українських жінок і дітей. Так само, до слова, як і пам'ятники воїну-визволителю, танк Нікітіна та інший подібний металобрухт на нашій землі, що нібито мав нагадувати - ніколи знову! - про мільйонні жертви українців у Другій світовій війні. А насправді лише служили рашистам для мічення території, так як скажений собака мітить отруйною слиною свій шлях, поки не здохне. Як і "добрі російські хлопці", на кшталт Альоші Гагаріна, що нібито поза політикою, у назвах наших вулиць.
 
Просто запишу це для пам'яті, щоб не забути, не пробачити після нашої перемоги. Ніякої великої російської культури, ніяких російських письменників-гуманістів, співців "маленької людини", які трясуться над сльозинкою кожної невинної дитини, насправді не існувало і не існує. Запитайте це у тих батьків, які втратили своїх дітей через обстріл мирних українських міст і населення російськими убивцями. Є лише посібники кривавого режиму, трубадури імперії і співці "рускаво міра".
 
Крім запізнілої на десятки років декомунізації, усі тридцять років своєї незалежності Україна мала проводити тотальну дерусифікацію головного мозку своєї території і власних громадян. Так, як після знищення Гітлера денацифіковували Німеччину. Бо російський вбивця приходить туди, де звучить бодай одне російське слово, є бодай одна російська вулиця чи знак.
 
Західні європейці, американці, навіть українці, які усе ще бажають розрізняти російську культуру, її параноїдальну владу та народ, далі вдавати розчулення від російського балета, знайте: ви такі ж співучасники злочину проти людяності, як російські солдати-убивці кремлівського карлика під стінами українських міст.
 
Усе найгірше, що подекуди трапляється у наших людях, це прямий наслідок інфікування російською заразою, контакту з російською і радянською владами. І позбутися цього можна тільки в один спосіб: або ми, або вони.
1