Жоден кандидат від БПП 'Солідарність' у Чернівцях не пройшов до облради

Жоден кандидат від БПП "Солідарність" у Чернівцях не пройшов до облради

04.11.2015, 01:07

Беручи до уваги результати попереднього підрахунку голосів до Чернівецької обласної ради проходить 15 представників Партії “БПП-Солідарність”. Наша політична сила набрала понад 21,72%  або 63 544 голоси. Кандидати від “БПП-Солідарність” здобули переконливі перемоги у 33 округах із 64, ще на 23 округах стали другими. У Чернівцях з 12 кандидатів від нашої партії 11 отримали перемогу з доробком 18,19% або 12348 голосів. Проте через насиченість кандидатів від інших партій, жодний з кандидатів по місту не проходить до облради. 

Найвищий рівень підтримки Партія «БПП «Солідарність» отримала у Путильському (41,31%) та Глибоцькому (29,88%) районах. Найнижчий – на Сокирянщині та Новоселиччині (понад 15%).

Партія «БПП «Солідарність» отримала  перемогу у більш ніж половині районних рад. А кандидати, які йшли на вибори за підтримки Партії “БПП-Солідарність” стали міськими головами Хотина, Вижниці, Сокирян, Новодністровська,  Вашківців, Герц, Сторожинця та Кіцманя. Десятки - сільськими та селищними головами.

На виборах до міської ради “БПП-Солідарність” зайняли 2 місце з результатом у 15,14% і провела 9 депутатів.

Чернівецька територіальна організація Партії «БПП «Солідарність» висловлює буковинцям вдячність за підтримку. Ваші голоси є свідченням не лише довіри до наших представників, а й підтримки політики  Президента України. Будемо спільно працювати для вирішення нагальних проблем краю та його розбудови.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Щось не зрозумів сарказму в заголовку, не дуже в'яжеться з текстом!

avatar

Чернівчанин

03 листопада 2015 23:29

перерахуйте Сокиряни та Кельменці, та побачите як поміняеться розклад в пользу РПЛ, Самопомочі та "Солідарності" а Ви договорняками з Козаком займаетесь. В кельменцях, на дільниці де голова була відома нотаріус, замість 64 за Самопоміч, скільки залишилось? підніміть протокол. Чмошники, без стида і совісті. Козака заарештувати давно треба було, він ще позови до суду подає.

avatar

виборць

04 листопада 2015 00:26