Футболістів «Буковини» обіцяють закидати яйцями?

Футболістів «Буковини» обіцяють закидати яйцями?

30.05.2012, 20:54

До редакції сайту SportBuk.com від імені вболівальників «Буковини» звернулася група активістів з проханням оприлюднити їхнє відкрите звернення до улюбленої команди:

«Ми вірою і правдою багато років вболіваємо за «Буковину». Разом з гравцями, тренерами, партнерами раділи успіхам і переживали за невдачі. Дуже приємно, що наша улюблена команда повернулася до І ліги і виступає у другому вітчизняному ешелоні цілком гідно.

Перед заключним матчем проти «Севастополя» нас не можуть не непокоїти різноманітні чутки і припущення про те, що «Буковина» може зіграти, як кажуть, не в повну силу, аби «допомогти» гостям здобути путівку до Прем’єр-ліги. Ми розуміємо, що нашим футболістам і тренерам важко витримати тиск з боку обох претендентів на підвищення у класі. Ми чули, як п. Коломойський публічно пообіцяв величезні кошти «Буковині» за позитивний результат у матчі з «Севастополем». Хочеться вірити, що, попри всі «підводні течії» навколо цього матчу, чернівецькі футболісти продемонструють у цьому поєдинку найкращі зразки «fair play» і гру, гідну славних традицій буковинського футболу! Ні – «закулісним іграм»! Так – чесній та безкомпромісній грі!»

«За лаштунками» хлопці зазначили, що візьмуть з собою на матч яйця, які, «попри всю любов до команди, полетять в наших футболістів, якщо вони побачать прояви «договорняка»!»

1