Фурункул нижче спини або загублене домінування

Фурункул нижче спини або загублене домінування

12.01.2017, 12:48

Партія Василя Продана у Чернівецькій міській раді почала помітно здавати. В ній, крім фірмових накладок на айфони із власною назвою, за минулий рік не додалося нічого.

А надій у городян було чимало. Що виконано? Нічого. Немає ліків за пільговими цінами, немає соціального хліба, немає ладу з перевезеннями, немає соціального проїздного імені Віталіка Михайлішина. Нового, правда, більше нічого не обіцяють, натомість втягли себе і партнерів у дріб’язкові та нікому не потрібні дискусії ні про що.

Сподівалися на них  не лише городяни, а й чиновники, яким набрид безлад в управлінні містом. Сподівалися, що Продан прийде до керівництва радою і почнеться наведення порядку. Вони бігали до Василя Сафроновича і нашептували йому один на одного. І це припинилося, навколо ймовірного благодійника утворюється вакуум.

Особливо після того, як побачили, що міський бюджет через вірного козачка у бюджетній комісії просто розпорошується і дерибаниться ночами і поза сесійною залою.

Була у них нав’язлива думка створити собі армію з колишніх учасників АТО. І тут не вийшло. Переважна більшість атошників зреагувала на відверту провокацію достойно і правильно.

Різного роду піар на міських складнощах та проблемах вже не дуже виходить. Поклавши руку на серце, слід визнати, що цього року комунальники достатньо адекватно зреагували на зиму і катаклізмів не сталося, як би спецблогери на фотографували сніжні замети в Чернівцях. Проїхати центром можна, бувало набагато гірше. Навіть новорічно-різдвяні свята на Соборній площі таки відбулися без фірмової  ковзанки.

Відчуваючи, що “Рідне місто” втрачає темп домінування в раді, вони вдалися до звинувачень колег через підконтрольні та власні ЗМІ. Винні всі, хто не обіцяв те, що обіцяли проданівці. Винні всі, хто не підтримує їхні інтриги. Винні всі, хто не підгавкує їм у мілких та несуттєвих політичних бійках.

Але життя йде далі. Вже практично всі зрозуміли, що рідномістяни видихаються і вже нічого не продукують, а відводять рішення в бік, туди звідки їх ніхто не дістане. Лише завдяки позиції інших фракцій  у раді, які проданівці намагаються не помічати,  вдалося все ж таки прийняти міський бюджет, зрозуміти яким чином слід вирішувати проблему із житлом для атошників, знівелювати ситуацію з тарифами на Калинівському ринку тощо. До речі від самого початку практично всі депутати міської ради голосували за систематичну звітність міського голови, тому звинувачувати їх у протилежному, по крайній мірі, не гарно.

А між тим надійшло повідомлення із Греції, де, як відомо, все є і де демократія починалася. Там колишнього прем’єра збираються судити за брехню перед виборами...  

Мар’ян Гайдамака, безпартійний

Джерело: http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ви пишете про обіцянки тих, хто зараз знаходиться в опозиції до діючої влади. Чому ви ніколи не пишете про обіцянки бездіяльної влади -Каспрука??? Він що мало перед виборами мера наобіцяв? Але нічого з того не зробив!)))

avatar

Людмила Дудченко

12 січня 2017 11:44

Безславно закінчує своє існквання запроданівське угрупування, справа білика поновлена, запроданців з  самопомічі виганяють, свободівські запроданці самі збираються ініціювати "розгін" міськради. Все ближче та ближче ригокінець.

avatar

Пі...ц

13 січня 2017 10:20

Задолбали кулявлобы и запроданцы,все суки одинаковые.

avatar

Лучеферул

13 січня 2017 13:34