Форум 'противсіхів' у Харкові спробує ухвалити резолюцію вигідну Януковичу

Форум "противсіхів" у Харкові спробує ухвалити резолюцію вигідну Януковичу

11.01.2014, 17:34

Член ради ВО «Майдан» Зорян Шкіряк щойно повідомив, що у розпорядженні ради є інформація, яка надійшла з джерел в Адміністрації Президента. Йдеться про темники, які влада намагатиметься просунути на форумі євромайданів у Харкові. За словами речника, влада сьогодні зробить спробу розколоти протестний рух.

Про це з прес-центру Майдану повідомляє кореспондент БукІнфо.

«Я переконаний, що багато учасників форуму в Харкові – щиро підтримують ідею нашої спільної боротьби, але влада, влаштовуючи інформаційні провокації, взяла під контроль частину людей, які беруть участь у форумі», - зазначив Зорян Шкіряк.

Від повідомив, що в розпорядженні ради ВО «Майдан» є проект резолюції, яку сьогодні можуть ухвалити в Харкові. Основні пункти цієї резолюції спрямовані на критику парламентської опозиції та закликають до аполітичності протесту.

Натомість, проект резолюції пропонує ухвалити рішення щодо підготовки пропозицій уряду Азарова для виходу країни з економічної кризи.

«Також пропонується визнати оте зібрання єдиним органом, який репрезентує Майдан. Від опозиції знову в ультимативній формі вимагатимуть оприлюднити ім’я єдиного кандидата в Президенти. Натомість проект резолюції не містить жодного слова про усунення від влади Януковича або уряду Азарова. Ми вважаємо, що це чергова ланка інформаційної війни, спроба дискредитації опозиційних сил, які спільно з громадськістю виборюють право України на майбутнє», - наголосив Шкіряк.

Він звернувся до учасників форуму в Харкові не піддаватися на провокацію та технологію команди Януковича. «Майдан без політики – гасло Януковича. Ті, хто керується таким гаслом – стають на бік режиму. В Україні нема двох майданів. Є один – в Києві», - резюмував громадський активіст.

У Чернівцях делегатів для участі в Першому всеукраїнський форум Євромайданів  обрали 5 січня. Делегатами стали Ольга Гришин-Грищук, Тарас Прокоп та Максим Волошин. Про це повідомляє сайт maidanua.org.

Перед самою поїздкою делегат Тарас Прокоп написав на своїй сторінці у ФБ:

Тим часом на Буковині відбулося засідання штабу національного спротиву Буковини. На ньому обговорювали ситуацію, яка склалася у стосунках Майдану, влади та партії регіонів. Штабісти відзначили, що ГО «Майдан» зайняла вірну позицію щодо влади та її партії регіонів. Незважаючи навіть на те, що ця позиція є доволі різкою. Бо інакше не може бути. Адже саме ця влада Януковича 30 листопада, 1 і 11 грудня пролила кров невинних студентів.

Жоден владець та член ПР досі не покаявся, не засудив рішення Януковича-Азарова-Папієва кинути на беззбройних студентів озброєних до зубів беркутівців. 

З партії регіонів у цей час публічно вийшов тільки Ярослав Кушнірик. Цим він висловив незгоду з владою і партією, яка била людей.

Інші члени промовчали, що є аналогічним підтримці позиції Януковича-Азарова-Папієва щодо українських людей. Тобто вони підтримали жорстоке побиття студентів на столичному Майдані.

Тому реакція ГО «Майдан» і ставлення до цих партійців та їхньої влади має бути відповідною: їх треба зневажати доти, поки вони не покинуть лави злочинної партії регіонів та влади Януковича.

Також звернули увагу на те, що серед окремих громадських активістів та «опозиціонерів» з’явилися особи, які замість критики влади та її партії регіонів почали публічно критикувати опозицію та ГО «Майдан». Це неприпустимо.

Також під час публічних дискусій нібито «своїх» між «своїми» оприлюднювалася інформація, якою потім користуються ПР та влада для розвалу опозиції, нейтралізації її лідерів та розколу демократії.

Тут можна навіть навести приклад, коли у ПР та від влади публічно не було досі жодної критики свого табору. Всі критичні стріли були направлені тільки на опозицію, ГО «Майдан» та на опозиційних журналістів і ЗМІ.

Відтепер всі дискусії у середовищі демократичних сил, опозиції вестимуться без залучення інформаційних ресурсів та ЗМІ. Бо саме це йде на руку владі та ПР для нейтралізації дій Євромайдану та ГО «Майдан».

Буковинська громада та ГО «Майдан» доводять, що проти цієї злочинної влади вони виступають єдиним фронтом без провокаторів та розкольників у своєму середовищі.

А за такими людьми – перемога!

Петро Кобевко

За матеріалами БукІнфо, chas.cv.ua (с)

Одні з ініціаторі проведення форуму Євромайданів у Харкові Брати Капранови напередодні 9 січня розмістили на своїй сторінці у ФБ такий пост

"Противсіхи" - це проект політтехнологів БЮТ з метою прикрити власну некомпетентність.

Коли 2010-го року (а насправді раніше) з'ясувалося, що існує велика кількість людей, які хоч і проти Януковича, але не підтримують Юлію Тимошенко, у політтехнологів було два варіанти - поборотися за голоси цих людей або оголосити їх ворогами і списати на них усі нещастя. Як боротися за голоси самостійних та досить інтелектуальних людей (а саме такими переважно є так звані "противсіхи"), політтехнологи не знали, тому обрали другий варіант. І справді - звинуватити у всьому Забужко легше, ніж дійти з нею згоди.

Це призвело до поразки на виборах - але це "не біда", якщо маєш універсального винуватця. Однак наступним кроком стало ув'язнення Тимошенко. Ризикнемо припустити: якби Юлія Володимирівна знала реальний рівень своєї підтримки (не той, що на виборах, не той, що намалювали політтехнологи, а той, що готовий вийти на Майдан) - вона б тричі подумала перед тим, як сідати на лаву підсудних до судді Киреєва. Хоча б через те, що з-за кордону легше боротися за крісло у 2015-му.

Якось на Майдані до нас підійшов чоловік і сказав: "Я депутат місцевої Ради від БЮТ. Таких, як я, у БЮТ 11000. Чому б не привезти їх сюди - це була б колосальна сила!" Ми відповіли: "А чому б їм самим не приїхати сюди? Вони ж врешті-решт зобов'язані БЮТ своїми посадами?" А самі подумали: якби ці 11000 приїхали на суд до Тимошенко, автозак навряд чи зміг виїхати за межі Печерського суду, і якби виїхав, то тільки через побиття людей, а це призвело би до Майдану. Питання лише в тому: чому вони не приїхали? І це питання до політтехнологів.

Отже, некомпетентність політтехнологів БЮТ призвела до поразки у 2010-му і фактично посадила Юлію Володимирівну до колонії. І саме для її прикриття заздалегідь було вигадано жупел "противсіхів".

P.S. для особливо прискіпливих. Про те, що політтехнологи не пробували поборотися за голоси "противсіхів" у 2010-му, ми знаємо на з чужих слів. Бо тоді спілкувалися з одним із провідних технологів БЮТ, пропонували укласти публічний договір з інтелігенцією, де ЮВТ брала б на себе певні зобов'язання - саме так, ми вважали, можна знайти шлях до розуму скептичного виборця - але технолог у відповідь сказав дослівно: "Коротше, у якій формі ви хочете підтримати Юлію Тимошенко?". Завіса.

P.P.S. Особисто ми у другому турі 2010-го голосували за Тимошенко, хоча для цього довелося фактично силою примусити один одного поставити галочку проти її прізвища.

P.P.P.S. Сьогодні жупел "противсіхів" потроху замінюють ярликом "проект Банкової". Зокрема це застосовується і до Форуму Майданів у Харкові. Списувати власне невміння і небажання шукати порозуміння із громадянами на "темні сили" - це перевірена технологія. Але, на жаль, вона веде до поразки. — с Арсеном Аваковым.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Срамота! Ще нічого для народу не зробили, ще не виграли боротьбу, а вже діляться як ті "одноклеточные"! Народ!!! Не вірте політикам! ПРОСРАЛИ ВСЕ!!!

avatar

Революйіонер

11 січня 2014 22:49